Fiica lui Shawn Crahan de la Slipknot a murit la doar 22 de ani


Fiica lui Shawn Crahan din trupa Slipknot, Gabrielle, a murit la doar 22 de ani. Anunțut a fost făcut de solist, pe Instagram.

"Cu inima frântă și dintr-un loc plin de durere, vă informez că fiica mea cea mică, Gabrielle, a murit ieri, 18 mai 2019", a scris muzicianul pe rețeaua de socializare.

Artistul în vârstă de 49 de ani, câștigător al unui premiu Emmy și cunoscut sub numele de scenă „Clown” (Clovnul) sau #6, a spus că „aranjamentele funerare urmează să fie anunțate”.

"Familia mea și cu mine vă rugăm să ne fie respectată intimitatea", a mai scris Crahan.

Shawn Crahan mai are trei copii, Alexandria, Gage și Simon, Gabrielle fiind cea mai mică dintre ei, notează Daily Mail.

Citeste si: Lygia Alexandrescu, specialistul Kfetele.ro în NUTRIŢIE: Apa este secretul siluetei! Ce trebuie să ştii dacă nu eşti mulţumită de greutatea ta

Citeste si: Misterul morții lui Răzvan Ciobanu elucidat! Anchetatorii au percheziționat telefonul creatorului de modă. Ce au găsit

Citeste si: Doctorul Ovidiu N. Peneş: Cum reglăm hormonii responsabili cu acumularea kilogramelor în plus

"Astăzi este cea mai dificilă zi, sunt confuz, sunt furios, sunt trist și sunt foarte foarte trist", a scris Simon, care de asemenea este muzician.

"Gabri îmi este dor de tine, am fost cei mai buni prieteni, ne-am înțeles bine și acum tu nu mai ești aici. Te iubesc Gabri și știu că tu vei știi asta pentru totdeauna", a completat el.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Tatuajul sprâncenelor te poate distruge! Sprâncenele îți schimbă complet fizionomia și trăsăturile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri