Alain Delon, anunțul care a întristat toți fanii: „Sunt nu numai la sfârşitul carierei mele, ci şi al vieţii”


Alain Delon, legenda cinematografiei franceze și idolul multor oameni care l-au iubit și îndrăgit pentru prezența lui din diverse pelicule consacrate au înmărmurit!

Celebrul actor, producător, scenarist şi regizor și-a anunțat retragerea, într-un discurs emoționant pe care l-a avut la Cannes.

La Cannes, Alain Delon a fost prezent și a primit un trofeu pentru toată activitatea sa. Emoționat, celebrul actor, producător, scenarist şi regizor a ținut un discurs prin care le-a mărturisit fanilor săi că activitatea lui a luat sfârșit și, la cei 83 de ani pe care îi are, se pregătește chiar de finalul vieții, notează presa internațională.

Citeste si: Doctorul Ovidiu N. Peneş: Cum reglăm hormonii responsabili cu acumularea kilogramelor în plus

Citeste si: Înălțarea Domnului 2019: când pică şi ce se împarte pentru spor și fericire

Citeste si: Cum făceau sex gheișele. Trucurile sexuale prin care ajungeau pe culmile plăcerii: "baia cu limba" şi amânarea orgasmului

Citeste si: Lygia Alexandrescu, specialistul Kfetele.ro în NUTRIŢIE: Apa este secretul siluetei! Ce trebuie să ştii dacă nu eşti mulţumită de greutatea ta

”Este un omagiu postum adus în timpul vieţii mele. Vă cer iertare, dar sunt nu numai la sfârşitul carierei mele ci şi al vieţii. ”Dacă sunt mândru de ceva în această viaţă, este cariera mea. Cel mai dur în meseria aceasta este să durezi şi eu am rezistat 62 de ani. Mai ştiu că cel mai greu este să pleci şi voi pleca. Am făcut o meserie în care am lucrat cu cei mai mari şi se pare că sunt un star. Asta o datorez publicului. Nu filmele, nu regizorii te fac star, ci publicul. Vă mulţumesc şi vă spun la revedere” a spus Alain Delon, emoționat, la Cannes.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Thomas Markle îşi şantajează fiica! "Le dau 30 de zile..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri