Daniela și Tiberiu au trăit o poveste incredibilă de iubire. Însă când dragostea dintre cei doi s-a sfârșit, ceva de-a dreptul înfiorător s-a întâmplat. „E prea mult chiar și pentru cineva care a dat totul!”


Daniela și Tiberiu s-au iubit mult, dar într-o zi, când dragostea s-a sfârșit, ceva cumplit s-a întâmplat.

Supărat că femeia a decis să pună punct relației, militarul de 40 de ani a pus la cale un plan de-a dreptul diabolic. Împreună cu mai mulți complici a intrat în casa femeii și a desfigurat-0 cu un ciocan pe fosta iubită, dar și pe părinții acesteia.

daniela tiberiu

Părinții au fost transferați la clinici de specialitate în Iași. Cazul este cercetat de Parchetul Militar Iași, care a trimis în Trestiana procurorii militari din Bacău.

Citeste si: Confesiuni intime: "Amanta mea face lucruri în pat pe care soția mea nu și le-ar fi dorit vreodată. Într-o zi, soția mea s-a uitat în mesajele. Apoi a făcut ceva neașteptat. Nu cred că trăiesc așa ceva"

Citeste si: Scapă de candidoză, fără medicamente, cu această metodă ingenioasă! Dieta minune care te va ajuta imediat

Toți trei au ajuns la Spitalul din Bârlad, cu răni grave, aduși de ambulanță. Tatăl, în vârstă de 63 de ani, a suferit un hematom subdural frontal dreapta și o fractură occipital și parietal stâng, fiind transferat la clinică de neurochirurgie Iași. Mama femeii, în vârstă de 58 de ani, a suferit un traumatism cranio-facial, cu fractură de maxilar bilateral, contuzii forțe palpebrale, hematoame palpebral inferior.

Citeşte continuarea pe Antena3.ro.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Luna Căpșună- cum afectează zodiile? Fenomenul de Lună Roz este extrem de rar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri