Scapă de candidoză, fără medicamente, cu această metodă ingenioasă! Dieta minune care te va ajuta imediat

Scapă de candidoză, fără medicamente, cu această metodă ingenioasă! Dieta minune care te va ajuta imediat
Scapă de candidoză, fără medicamente, cu această metodă ingenioasă! Dieta minune care te va ajuta imediat

Candidoza este o problema cu care se confrunta multe femei. Poate fi tratata cu medicamente ce se gasesc in farmacii, dar ea poate reaparea oricand.

Dieta minune care te scapă de candidoză

Exista si alta metoda naturala, cu o eficienta ridicata, care te poate scapa de aceasta afectiune pe termen lung.

In primul rand trebuie sa renunti la zahar, in toate formele sale, inclusiv ca lactoza (zahar din lapte), malt si fructoza (zahar din fructe). Apoi, evita pe cat posibil carbohidratii simpli, deoarece aceasta categorie de alimente include adeseori sirop de porumb, zahar, melasa, fructe uscate, sucuri de fructe, covrigei, care nu fac deloc bine bacteriilor din intestine, mai arata sursa citata.

Ca sa eviti inmultirea bacteriilor ar trebui sa eviti si porumbul si cartofii. Stai departe si de alimentele care fermenteaza precum sosurile sau cremele tartinabile, si mai ales de produsele deja fermentate, care includ alcoolul, otetul, branza, ciupercile, ceaiul si cafeaua.

Citeste si: Confesiuni intime: "Amanta mea face lucruri în pat pe care soția mea nu și le-ar fi dorit vreodată. Într-o zi, soția mea s-a uitat în mesajele. Apoi a făcut ceva neașteptat. Nu cred că trăiesc așa ceva"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Runele pentru luna iunie. Gemenii trebuie să schimbe tactica, Peștii sunt pe o pojghiță subțire de gheață

Citeste si: "Am 39 de ani, m-am îmbătat la petrecerea logodnicei mele, dar am observat că fiica ei se uită ciudat la mine. Am aţipit pe o canapea şi m-am trezit simțind ceva bizar. A fost ireal. Când am dat pătura la o parte, m-am îngrozit. E o fantezie, e un coșmar"

Citeste si: A făcut sex cu iubitul ei şi a ajuns la urgenţe. La scurt timp, tânăra a murit în chinuri teribile, după un joc erotic nevinovat

Exista o gama larga de alimente care te scapa de candida. Vegetalele cu frunze verzi precum varza, broccoli, spanacul sunt foarte bune, intrucat au un continut foarte scazut de zahar natural. Mai poti manca mere, dar si mure, deoarece contin putin zahar, dar antiohidanti in cantitati mari.

Pestele si carnea slaba sunt si ele indicate, precum si consumul de usturoi, care are rol de combatere a ciupercilor si care intareste sistemul imunitar. Bea si multa apa, intrucat aceasta ajuta si la detoxifierea organismului.

Nu trebuie sa uiti nici de suplimentele alimentare cu vitamine. Printre cele recomandate in cazul candidozei se numara vitamina C si vitamina B5. Pelinul, propolisul, aloe vera si extractul din samburi de grepfrut sunt adversari redutabili ai candidozei.

La fel si probioticele.

Sursa: csid.ro

 



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Slăbește 32 de kilograme în 4 luni cu dieta cu suc de roșii! Iată meniul complet

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies