"Am 39 de ani, m-am îmbătat la petrecerea logodnicei mele, dar am observat că fiica ei se uită ciudat la mine. Am aţipit pe o canapea şi m-am trezit simțind ceva bizar. A fost ireal. Când am dat pătura la o parte, m-am îngrozit. E o fantezie, e un coșmar"


Un bărbat are probleme uriașe în relație. Așa că i-a trimis o scrisoare consilierei pe probleme de relații de la publicația The Sun.

"Am o relaţie amoroasă cu fiica logodnicei mele. Mă simt atât de prost, dar mă ameninţă că îi va spune totul acesteia dacă ne oprim.

Am 48 de ani, dar arăt ca şi cum aş avea 30. Logodnica mea are 39.

A fost ziua mea recent şi mi-a fost organizată o petrecere acasă la logodnica mea. Fiul ei şi fiica ei erau la petrecere.

El are 22 de ani, ea are doar 18 ani şi locuiesc acolo.

Citeste si: Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 1-7 iunie 2019. Zile negre pentru Tauri, sentimente intense pentru Raci

După petrecere în loc să merg la culcare am mai băut un pahar şi m-am întins pe o canapea. Am adormit, dar după câteva ore m-am trezit pentru că cineva făcea amor cu mine.

Eram foarte beat. Am presupus că era logodnica mea, aşa că m-am întins şi m-am bucurat de asta. Am avut însă un şoc atunci când m-am ridicat şi am dat la o parte pătura. Era fiica ei.

Citește continuarea pe Antena3.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Sex pe plajă? La ce riscuri te expui

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Dieta japoneză cu BANANE. Slăbești până la 5 kilograme in 7 zile

A slabit 20 de kilograme în doar două luni. Ce dietă a ținut


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Capricornul in luna decembrie. Tot ce trebuie sa stii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri