Cum prepară mama lui Mădălin Ionescu ciorba de ștevie. Cu ce preparate și-a surprins fiul: „Are un gust extraordinar. Zici că am făcut o călătorie în timp la țară.”

Cum prepară mama lui Mădălin Ionescu ciorba de ștevie. Cu ce preparate și-a surprins fiul: „Are un gust extraordinar. Zici că am făcut o călătorie în timp la țară.”
Cum prepară mama lui Mădălin Ionescu ciorba de ștevie. Cu ce preparate și-a surprins fiul: „Are un gust extraordinar. Zici că am făcut o călătorie în timp la țară.”

Mama lui Mădălin Ionescu și-a așteptat fiul cu preparate deliciose.

Mădălin Ionescu i-a făcut recent o vizită mamei sale, de care este extrem de atașat și pentru care are numai cuvinte de laudă. Femeia, fost cadru didactic, este o mamă dedicată, o bunică grijulie, dar și o gospodină de excepție, pregătind mereu cele mai gustoase preparate pentru copii și nepoți.

De data aceasta, mama lui Mădălin Ionescu și-a surprins fiul cu preparate specifice acestui sezon.

Mai exact, este vorba despre piure de urzici cu ou fiert și ciorbă de ștevie cu mămăligă și usturoi.

Cum prepară mama lui Mădălin Ionescu ciorba de ștevie

Citește și: Cristina Șișcanu, țeapă de zile mari cu un colet surpriză! Pe ce a plătit prezentatoarea TV 408 lei: „Astea sunt niște chinezării și au făcut o reclamă mincinoasă. Îi dau în judecată.”

Cum prepară mama lui Mădălin Ionescu ciorba de stevie. Cu ce preparate și-a surprins fiul
Mădălin Ionescu și mama sa [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mădălin Ionescu, reacție vehementă, după ce a fost întrebat dacă Cristina Șișcanu i-a fost amantă! Prezentatorul TV a spus tot adevărul: „Este o femeie mult prea mândră.”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Femeia a dezvăluit, la cererea fiului său, și rețeta pe care o respectă în procesul de preparare al ciorbei de ștevie.

Mădălin Ionescu a fost de-a dreptul impresionat de preparatele mamei sale, simțindu-se pentru un moment ca în copilărie.

Mădălin Ionescu: Am ajuns la mama acasă. A făcut piure de urzici. Ciorbă de ștevie. Cum se face ciorba de ștevie? Are vreun secret.

Mama lui Mădălin Ionescu: Nu are niciun secret. Eu le opăresc.

De regulă toate verdețurile le opăresc pentru că se spune că au acid uric. E bine ca prima apă să se ducă. Rumenesc puțină ceapă, pe care după aceea o fierb. Adaug ștevia tocată foarte mărunt în chestia asta. Potrivesc de acreală, de gust. Leuștean. E specific.

Mădălin Ionescu: Are un gust extraordinar. Pui ceva roșii?

Mama lui Mădălin Ionescu: Da, am pus și roșii, pe care le-am rumenit special, le-am strecurat și apoi le-am pus acolo.  

Mădălin Ionescu: Nu se poate, piure de urzici cu ou și ciorba de ștevie a mamei! Cu mămăligă, usturoi. E o nebunie. Zici că am făcut o călătorie în timp la țară. Mama, mulțumesc mult!

Mama lui Mădălin Ionescu: Cu multă plăcere! Poftă bună !”, a fost dialogul dintre cei doi, pe care prezentatorul TV l-a postat în mediul online.



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Bunica Emilia, sfaturi pentru a pregăti macroul marinat! Cum prepară marinada, astfel încât să facă economie: „Dacă îl cumpărați de la magazinele de specialitate, costă destul de mult.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România


Cookies