Andreea Tonciu a fost răsfățată de mică! Vedeta provine dintr-o familie înstărită: „Bunica mea nu știa că îi lipsesc bani. La câți bani avea, nu știa.”

Andreea Tonciu a fost răsfățată de mică! Vedeta provine dintr-o familie înstărită: „Bunica mea nu știa că îi lipsesc bani. La câți bani avea, nu știa.”
Andreea Tonciu a fost răsfățată de mică! Vedeta provine dintr-o familie înstărită: „Bunica mea nu știa că îi lipsesc bani. La câți bani avea, nu știa.”

Bruneta a vorbit despre cum o răsfățau părinții în copilărie.

Andreea Tonciu se bucură de o situație prosperă, având tot ceea ce își dorește. Vedeta a declarat în repetate rânduri că pentru ea contează foarte mult situația financiară a unui bărbat, iar de aceea are pretenția ca soțul său să câștige mai mulți bani decât ea. Mai mult decât atât, bruneta este o împătimită a mașinilor de lux, genților de firmă și a hainelor scumpe.

Acest lucru putem spune că provine din copilărie, atunci când Andreea Tonciu era un copil răsfățat de părinți și primea tot ceea ce își dorea.

Andreea Tonciu este fată de bani gata

Citește și: Andreea Tonciu sacrifică momentele petrecute alături de partener, pentru treburile casnice:„Am zile când sunt praf. Mi-am refuzat soțul, normal. Trebuie să înțeleagă chestiile pe care eu le fac.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Andreea Tonciu a fost răsfățată de mică! Vedeta provine dintr-o familie înstărită
Andreea Tonciu [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Andreea Tonciu a povestit despre momentul în care a aflat că este însărcinată: „I-am zis că eu îl dau afară pentru că nu îl cunosc pe băiatul ăsta. Dacă mă părăsește, rămân cu copilul pe cap.”

Invitată în cadrul podcastului lui Bursucu, vedeta a vorbit deschis despre situația financiară a familiei sale și despre poftele pe care părinții i le făceau în copilărie.

Răsfățat înseamnă să am ce vreau, când vreau. I-am terorizat pe părinții mei. Orice apărea nou când eram mică, eu voiam. Toate hainele, toate sandalele. Și acum țin minte. Era o pereche de sandale și eu eram în clasa a III-a. Eram la o școală unde erau foarte mulți copii de bani gata. Mamei mele i-a plăcut să învăț, dar ce să vezi, copilului nu prea i-a plăcut.

Erau niște sandale foarte mișto. Pe vremea aceea erau 500 de lei. Se găseau pe Magheru la un magazin. I-am zis mamei să îmi ia sandalele alea să am și eu. Mi le-a luat. Tot ce am vrut, mi-au luat părinții mei. Tot ce am vrut eu am avut. Pe vremea bunicilor mei, aveau cea mai mare fabrică din România de lumânări. Turnau lumânări. Venea toată țara și cumpăra, de joi până sâmbătă.
Bunica mea avea o geantă foarte mare, ca o traistă. Arunca banii acolo. Era plină cu bani. Luam bani și le cumpăram tuturor copiilor cu care stăteam, le cumpăram ce voiau. Bunica mea nu știa că îi lipsesc bani. La câți bani avea, nu știa.”,
a declarat Andreea Tonciu.  

Andreea Tonciu a fost răsfățată de mică! Vedeta provine dintr-o familie înstărită
Andreea Tonciu[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cristi Brancu, dezvăluiri neașteptate pe rețelele de socializare! Prezentatorul TV a trecut la treabă atunci când a auzit ce vis a avut soția sa: „A visat că se pupa cu un grădinar.”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies