Ciorba de perisoare de post. E foarte buna si fara carne


Ciorba de perisoare de post. E foarte buna si fara carne

Daca esti in perioada postului si doresti sa prepari un fel de mancare traditional facut de obicei cu un anumit tip de carne, exista numeroase solutii pentru a te bucura de aceeasi savoare, consistenta si gust, trebuie doar sa fii inventiv si sa fii dispus sa experimentezi in propria bucatarie.

Pentru a pregati ciorba de perisoare vegetariana ai nevoie de: 2 morcovi mari, un pastarnac, o radacina de patrunjel, o jumatate de bucata de telina, un ardei rosu gras, o ceapa de marime medie, zeama de lamaie sau bors dupa preferinte, frunze de leustean si de patrunjel pentru gust si culoare.

Pentru perisoare vei avea nevoie de: 2 cepe mari, 100 de grame orez alb sau basmati, 100 grame de granule de soia fiarta, 3 linguri de seminte de in macinate, 4 linguri de fulgi de ovaz (ii gasesti in comert sau poti macina ovazul in rasnita de cafea), 2-4 linguri de faina de grau, si condimente dupa gust (sare si piper).

Citeste mai multe aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Ciorba de post ca la bunica. Reteta simpla si aromata

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

O mananci aproape in fiecare zi, dar iti face rau. Adevarul despre ciorba romanilor

Icre de fasole - Reteta delicioasa de post. Nu ai mancat nimic mai bun

Cartofi copti de doua ori cu sos delicios - Reteta incredibil de buna

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri