Cârnăciori serviți cu salată de roșii, mozzarella și căpșune. O combinație de gust ușor diferită, dar inedită!

retete de gustare

Cârnăciori serviți cu salată de roșii, mozzarella și căpșune

Cârnăciorii serviți cu salată de roșii, mozzarella și căpșune se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de cârnăciori serviți cu salată de roșii, mozzarella și căpșune.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță vor ieși cei mai gustoși cârnăciori serviți cu salată de roșii, mozzarella și căpșune, preparați așa cum se cuvine.

 

Rețetă de Cârnăciori serviți cu salată de roșii, mozzarella și căpșune

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 4 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de 30 de minute

Citește și: Tiramisu. O variantă delicioasă și cu blat de tort!

carnaciori pe gratar
Cârnăciori serviți cu salată de roșii, mozzarella și căpșune[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de salată orientală cu maioneză. Ce să mai adaugi pentru un gust desăvârșit

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Timp de preparare- 30 de minute

Timp total- o ora

Rețeta este pentru 2 persoane

salata cu rosii mozzarella cu capsune
Cârnăciori serviți cu salată de roșii, mozzarella și căpșune[Sursa foto: freepik]

Ingrediente

  • 4 cârnați polonezi
  • 200 g de roșii cherry
  • 2 pachete de mozzarella
  • 100 g de căpșune proaspete
  • Ulei
  • Sare
  • Muștar
  • Oțet balsamic
  • mentă

retete cu preparate cu porc
Cârnăciori serviți cu salată de roșii, mozzarella și căpșune[Sursa foto: freepik]

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 2 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Cârnăciori serviți cu salată de roșii, mozzarella și căpșune[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare

  • In primul și în primul rând, tot ce trebuie să facem pentru această delicioasă rețetă este să ne apucăm de prepararea cârnaților. Așadar, în funcție de modul în care alegeți să îi preparați, fie pe grătar sau fie în tigaie, este nevoie ca ambele să se încingă înainte de prepararea cârnaților. Astfel, între timp trebuie ca și cârnații polonezi să fie crestați cu ajutorul unui cuțit, atât cât ne dorim, iar ulterior în momentul în care grătarul sau tigaia au fost încinse îndeajuns de mult pentru a se găti, îi putem așeza, rând pe rând. Trebuie să fim atenți totuși la ei, pentru că este nevoie să-i întoarcem la timp, astfel încât să se gătească pe ambele părți în mod egal.
  • Până în momentul în care cârnații se vor găti, putem să ne ocupăm și de salată. Așadar, este nevoie să tăiem roșiile cherry în jumătăți sau în sferturi, în funcție de cât de mari sunt acestea, și să le așezăm pe o farfurie de dimensiuni mai mari peste care vom adăuga și puțin ulei. Brânza mozzarella se poate tăia în bucățele mici sau se poate lăsa întreagă și doar despicată la jumătate și așezată ulterior pe roșiile cherry. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm nici de căpșune în cazul în care doriți să le adăugați la această salată, căpșunele trebuie și ele tăiate în jumătăți sau în sferturi, în funcție de dimensiunea lor, și așezate printre roșii. Deasupra adăugăm și puțin oțet balsamic, dar și câteva frunze proaspete de mentă.

retete pentru masa de pranz
Cârnăciori serviți cu salată de roșii, mozzarella și căpșune[Sursa foto: freepik]

  • Într-un bol de dimensiuni mai mici punem și muștar și putem adăuga lângă și câteva roșii cherry, în cazul în care cele din salată nu sunt îndeajuns de multe. Acum că și cârnații noștri sunt gata, îi vom îndepărta din tigaie, respectiv grătar, și îi așezăm pe o farfurie.
  • După acest pas, rețeta de astăzi este gata de servit, după ce cârnații s-au mai răcit puțin și se pot consuma. Bineînțeles că, în cazul în care vă doriți ca aceste două rețete să fie preparate și servite separat, o puteți face, dat fiind faptul că vă puteți bucura de aceste preparate împreună, pentru un gust mai fresh, însă le puteți consuma și separat, cu alte garnituri sau într-o altă combinație la fel de reușită. Poftă bună!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.

Cârnăciori serviți cu salată de roșii, mozzarella și căpșune[Sursa foto: freepik]

 



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Pârjoalele moldovenești preparate la aburi, rețeta Cristinei Șișcanu. “Nu le facem în ulei mult, așa cum se fac.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies