Zodiile care se potrivesc cel mai bine in pat! Ar putea face sex toata noaptea!

Zodiile care se potrivesc cel mai bine in pat! Ar putea face sex toata noaptea!
Zodiile care se potrivesc cel mai bine in pat! Ar putea face sex toata noaptea!

Din punct de vedere astrologic, partenerul cu care facem perechea perfecta cand vine vorba de placerea sexuala urmeaza regula contrariile se atrag.

 

Berbec si Balanta
Sunt doua semne extrem de energice, asa ca nu este de mirare ca pot face sex intreaga noapte fara sa se sature. Berbecul adora placerea cu care flirteaza Balanta, dar mai ales faptul ca nu se sfieste sa-i ofere partidele toride de sex care ii plac fara sa fie nevoie de prea multa munca de convingere.
Taur si Scorpion
Le place sa se bucure de fiecare pas erotic al aventurii lor.
Nu se grabesc pentru ca stiu ca atentia pe care o acorda preludiului construieste tensiunea de sexuala de care au nevoie pentru un final de partida care le va zgudui lumea. Le place sa se priveasca in timp ce fac dragoste si sa-si observe reciproc reactiile de placere intensa.
Gemeni si Sagetator
Aventurierii zodiacului formeaza perechea perfecta din punct de vedere sexual.
Curiozitatea care ii defineste face ca exploararea sexuala sa depaseasca limite erotice greu de imaginat pentru altii. Le place sa schimbe cat mai des decorul intalnirilor pasionale, asa ca probabilitatea instalarii rutinei nu este valabila si in cazul lor.
Sursa

Berbec si Balanta

Sunt doua semne extrem de energice, asa ca nu este de mirare ca pot face sex intreaga noapte fara sa se sature.

Berbecul adora placerea cu care flirteaza Balanta, dar mai ales faptul ca nu se sfieste sa-i ofere partidele toride de sex care ii plac fara sa fie nevoie de prea multa munca de convingere. 

Taur si Scorpion 

Le place sa se bucure de fiecare pas erotic al aventurii lor. Nu se grabesc pentru ca stiu ca atentia pe care o acorda preludiului construieste tensiunea de sexuala de care au nevoie pentru un final de partida care le va zgudui lumea.
Le place sa se priveasca in timp ce fac dragoste si sa-si observe reciproc reactiile de placere intensa.  

Gemeni si Sagetator

Aventurierii zodiacului formeaza perechea perfecta din punct de vedere sexual. Curiozitatea care ii defineste face ca exploararea sexuala sa depaseasca limite erotice greu de imaginat pentru altii. Le place sa schimbe cat mai des decorul intalnirilor pasionale, asa ca probabilitatea instalarii rutinei nu este valabila si in cazul lor.


Sursa

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

 



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Rețeta de merdenele de casă a Roxanei Blenche: „Hai să facem o merdenea absolut delicioasă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies