Stiai ca ai servit gresit sampania pana acum? Iata cum se bea corect!

Stiai ca ai servit gresit sampania pana acum? Iata cum se bea corect!
Stiai ca ai servit gresit sampania pana acum? Iata cum se bea corect!

Expertii in aceasta bautura delicioasa si pacatoasa te invata cum sa o faci corect.

 

1. Foloseste mereu un pahar cu picior inalt si ingust. Daca nu ai, merge si un pahar de vin. Acest lucru ajuta bautura sa se 'deschida' ca tu sa ii simti toate aromele.
2. O combini numai cu mancaruri fine, rafinate, cand e la fel de buna cu un hamburger sau un hot dog cu de toate. Se pare ca sampania merge mai bine cu mancare sarata si grasa.
3. Iti pui prea mult in pahar si se raceste prea repede, de la caldura schimbandu-se si gustul si bulele care devin mai mici pana dispar mai repede.
4. Deschizi gresit sticla. Uite cum se face corect: pune degetul mare pe dop si desurubeaza cu grija sarma de protectie, dar pastrand-o pe dop. Apoi usor si cu grija indeparteaza sticla de dop, nu dopul de sticla.
Pe scurt, trage-o in jos in timp ce tii dopul cu tot cu sarma pe loc.
5. Tii sampania prea mult timp la frigider si o strici. Daca nu ai de gand sa o consumi in 2-3 zile, pune-o intrun loc racoros si umbrit.
6. Tii paharul gresit in mana. Pentru ca ai o anumita temperatura a corpului, tinand paharul de cupa si nu de picior, vei incalzi instant lichdul.
7. Astepti sa o bei doar la ocazii speciale in loc sa te bucuri de ea cand vrei, indiferent daca e o zi importanta sau nu.
Sursa: wowbiz.ro

1. Foloseste mereu un pahar cu picior inalt si ingust. Daca nu ai, merge si un pahar de vin. Acest lucru ajuta bautura sa se 'deschida' ca tu sa ii simti toate aromele. 



2. O combini numai cu mancaruri fine, rafinate, cand e la fel de buna cu un hamburger sau un hot dog cu de toate. Se pare ca sampania merge mai bine cu mancare sarata si grasa.

3. Iti pui prea mult in pahar si se raceste prea repede, de la caldura schimbandu-se si gustul si bulele care devin mai mici pana dispar mai repede.


4. Deschizi gresit sticla. Uite cum se face corect: pune degetul mare pe dop si desurubeaza cu grija sarma de protectie, dar pastrand-o pe dop. Apoi usor si cu grija indeparteaza sticla de dop, nu dopul de sticla. Pe scurt, trage-o in jos in timp ce tii dopul cu tot cu sarma pe loc.

5. Tii sampania prea mult timp la frigider
si o strici.
Daca nu ai de gand sa o consumi in 2-3 zile, pune-o intrun loc racoros si umbrit.

6. Tii paharul gresit in mana. Pentru ca ai o anumita temperatura a corpului, tinand paharul de cupa si nu de picior, vei incalzi instant lichdul. 

7. Astepti sa o bei doar la ocazii speciale in loc sa te bucuri de ea cand vrei, indiferent daca e o zi importanta sau nu.


Sursa: wowbiz.ro

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

 



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Când dragostea învinge

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Mirela Vaida nu și-a pierdut accentul moldovenesc! Vedeta vorbește fără jenă graiul moldovenesc: „Când mă sfădesc cu ai mei, să vezi ce e la gura mea. Nu am uitat de unde am plecat.”

VIDEO Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățișat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies