Care este cel mai mare regret al lui Karmen Minune: „A fost o lecție pentru mine, pe care trebuia să mi-o iau cumva.”

Care este cel mai mare regret al lui Karmen Minune: „A fost o lecție pentru mine, pe care trebuia să mi-o iau cumva.”
Care este cel mai mare regret al lui Karmen Minune: „A fost o lecție pentru mine, pe care trebuia să mi-o iau cumva.”

Artista a dezvăluit cum reușește să se mențină fericită indiferent de situație.

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a fost invitată recent în cadrul podcastului „DilEMMA”, acolo unde a făcut dezvăluiri emoționante despre viața sa. În calitate de mamă, artista a dezvăluit care este cel mai mare regret al său, dar și cum a ajutat-o credința să treacă peste situațiile dificile din viața sa.

Karmen, fericită indiferent de situație

Citește și: Karmen Minune a vorbit despre asemănările dintre tatăl și soțul său: „Sunt lideri demni de urmat, dar foarte greu de suportat.”

Care este cel mai mare regret al lui Karmen Minune
Karmen [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum a reușit Karmen Minune să treacă peste momentul în care mama sa a fost la un pas să-și piardă viața: „Am zis că nu o las indiferent de situație. Nu mă interesează nimic, vreau să o văd bine.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Vedeta susține că în ciuda situațiilor neplăcute din viața sa sau a regretelor pe care le-a acumulat de-a lungul timpului, ea este mereu fericită și din fiecare experiență a acumulat câte ceva.

Cel mai mare regret e că i-am făcut pe ai mei să sufere într-o anumită perioadă, dar consider că a fost o lecție pentru mine, pe care trebuia să mi-o iau cumva.

Sunt foarte fericită cu ceea ce sunt astăzi. Sunt genul de om care din fiecare experiență trage concluzii, privește partea bună a lucrurilor. L-am întrebat pe soțul meu care este cea mai mare calitate a mea și mi-a zis că e să fiu fericită. „Tu ești fericită din orice, zâmbești mereu. Pe tine nu te supără nimic. Ca orice om, am și eu momentele mele, dar per total pe mine mă vei vedea zâmbind.
Chiar dacă sunt nervoasă pe moment, țip, urlu, îmi trece și după aceea iar zâmbesc. De asta văd binele în oameni. Tot timpul gândesc pozitiv pentru că îmi doresc să fiu fericită și îmi găsesc un motiv de fericire și din faptul că mă trezesc de dimineață și e soare afară
.”, a declarat artista.

Karmen, o femeie credincioasă

Care este cel mai mare regret al lui Karmen Minune
Karmen [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Un alt lucru ce a ajutat-o să își găsească fericirea este credința. Karmen a dezvăluit că încă de mică a avut o legătură specială cu Divinitatea.

De mică am avut o legătură specială cu Dumnezeu. De fiecare dată când îmi era frică, îmi ziceam repede că eu sunt copilul lui Dumnezeu și pe mine nu are cum să mă atingă nimeni și nimic.

De fiecare dată când mă trezeam într-o situație, era singurul mod de a mă liniști și de a-mi da garanția că 100% mie nu mi se va întâmpla nimic rău .”, a mai spus fiica lui Adrian Minune.  Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

S-a simțit vreodată Nicu Paleru discriminat? Ce a spus artistul despre manele: „Am început să cânt din nou manele, să fiu primit bine, să fiu apreciat și cu genul ăsta muzical.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Momente de groază pentru Alexandra Ungureanu! Artista a crezut că nu va mai ajunge acasă: ”Eram pregătită să-mi iau la revedere”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Dan Negru, premiat aseară în cadrul Galei "Valori Contemporane", organizată de Radar de media

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies