Când dragostea învinge

Când dragostea învinge
Când dragostea învinge

În aceasta seară, în ultimul episod al acestui sezon, din serialul ”Secrete de familie”, difuzat de la ora 22:00, la Kanal D2, Ceylin va fi pusă în fața unor noi provocări dramatice ale destinului.

Deoarece procurorul șef Turgut face tot posibilul pentru ca Ceylin să rămână în închisoare, Yekta este tot mai înverșunat în a-i demonstra acesteia nevinovăția, chiar și acesta, care până odinioară era dușman declarat al familiei Kaya, este acum impresionat de sițuația dramatică prin care trece avocata.

Pe de altă parte, Omer, Turgut și Haluk sunt la un pas de a-și desăvârși planul malefic însă situații noi, neașteptate, urmează a schimba cursul evenimentelor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Eren, prietenul cel mai bun al cuplului Kaya nu prididește în a-i acorda sprijin încercatei Ceylin iar Derya se alătura acestuia în toate acțiunile menite să elulcideze misterul morții lui Îlgaz.

Care va fi noua provocare a vieții care va schimba, pentru totdeauna, viața frumoasei avocate Ceylin, puteți afla astăzi, de la ora 22:00, în ultimul episod al acestui sezon, din serialul ”Secrete de familie”, difuzat numai la

Kanal D2. Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies