Salată de primăvară cu ceapă verde și brânză dulce


Salată de primăvară cu ceapă verde și brânză dulce. A venit vremea ridichiilor!

Salată de primăvară cu ceapă verde și brânză dulce Ingrediente

ceapa,

frunze de menta,

1 salata verde,

1 legatura ridichi,

1 castravete mic,

2 legaturi ceapa verde,

250g branza dulce de vaca,

1 lingurita mustar Dijon,

sucul de la o lamaie,

3 linguri ulei de masline

Citeste si: Sfințișori: mucenici moldovenești la cuptor însiropați. GUSTUL DESĂVÂRȘIT

Citeste si: Mucenici muntenești fierți cu nuca, coajă de portocală și rom. Cea mai bună rețeta

Citeste si: Mucenici moldovenesti de post, reteta simpla, ca la bunica acasa

Salată de primăvară cu ceapă verde și brânză dulce Metoda de preparare

Scurge branza de vaca intr-o sita pentru a elimina zerul, apoi faramiteaza-o.

Caleste 30 de secunde ceapa verde intr-o tigaie incinsa, fara ulei. Presara deasupra ei putin ulei de masline si sare si scoate-o pe o farfurie.

Amesteca sucul de lamaie cu 3 linguri ulei de masline, mustarul Dijon si un praf de sare pentru dressing.

Curata castravetele de seminte si feliaza-l subtire. Amesteca-l cu furnze de salata, ridichiile intregi, ceapa verde tocata in bucati mari, menta si dressingul.

Serveste salata cu braza dulce presarata deasupra si lipii calde.

sursa: foodstory.stirileprotv.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Carmen Brumă a leșinat la un eveniment monden și a fost dusă cu ambulanța la spital! În ce stare se află acum

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri