Gina Bradea a împărtășit cu urmăritorii săi rețeta sa delicioasă de ardei iuți la borcan. Află care sunt secretele sale!
Gina Bradea se numără printre cele mai cunoscute bucătărese din mediul online. Aceasta împărtășește pe rețelele de socializare constant sfaturi și trucuri pentru gospodinele care o urmăresc. Iată ce secrete are femeia atunci când vine vorba de ardeii iuți la borcan!
Rețeta Ginei Bradea de ardei iuți la borcan
Citește și: Orez sârbesc cu legume pregătit de Gina Bradea: „E gata într-o oră, fără multă muncă si arată grozav.”
Ingrediente
- ardei iuți de orice fel
- oțet
- zahăr
- sare
Mod de preparare
Recent, Gina Bradea a explicat într-un videoclip postat pe pagina sa de TikTok cum reușește să păstreze ardeii crocanți și aromați chiar și până la trei ani. Bucătăreasa nu folosește deloc conservanți, aspirină sau alte substanțe. De asemenea, aceasta nu aruncă oțetul în care au stat ardeii, ci îl folosește pentru a acri ciorbele. Gina Bradea a mai dezvăluit faptul că ardeilor le taie codița pentru ca aceștia să nu ocupe mult loc în borcan.
„Așa pun ardeii iuți la borcan, pentru iarnă: la rece, cu puține ingrediente, fără multă muncă, fără sterilizare. Rămân tari, crocanți și buni și se pot păstra și 3 ani, în cămară.(...) Ardeii iuți eu îi pun la borcan, la rece. La un borcan de acest fel, pun o linguriță rasă de sare la fiecare borcan. Dacă este borcanul mai mare, pun un pic mai mult.