Chef Joseph Hadad a explicat, pas cu pas, cum pregătește Quiche Lorraine și care sunt ingredientele de care are nevoie.
Chef Joseph Hadad a pregătit încă un preparat inedit, așa cum a obișnuit până acum, așa că a explicat pe rețelele de socializare cum pregătește Quiche Lorraine și începe cu aluatul, pentru care ingredientele sunt mixate timp de 7 minute, apoi este copt pentru 12 minute.
Coca:
- Făină 400g
- Unt 200g (să fie rece spre moale)
- Ouă 2 întregi
- Sare 10g
- Apă 30 ml (rece)
- Năut sau fasole (pentru greutate deasupra)
“Amestecați toate ingredientele 7 minute viteză mică. Cu paleta nu cu cârligul pentru aluat. Lăsați 30 de minute la frigider spre o oră. După ce ați lăsați la frigider aluatul. Întindeți-o și puneți într-o tavă pentru tarte. Coaceți pentru 12 minute la cuptorul preîncălzit.”, a explicat chef Joseph Hadad.
Cum pregătește bucătarul compoziția pentru preparat?
După aluat, bucătarul trece la compoziție și începe prin a căli ceapa, adăugă spanac, sare și piper după gust, apoi scurge totul, stoarce și amestecă cu smântână și câteva feluri de brânză.
Totul se toarnă peste blatul deja pregătit și copt și mai lasă la cuptor pentru 40 de minute.Compoziție:
- Spanac 300g
- Ceapă 2 bucăți
- 120g brânză tăiată în cubulețe mici
- Mozzarela 100g rasă
- Brânză feta 100g rasa (brânză de oaie)
- Nucșoară 1/4 linguriță
- Smântână de gătit 250 ml
- Ouă 5 întregi
- Sare 10g
- Usturoi 2 căței
- Ulei de măsline 4 linguri
“Sotați ceapă să fie aurie împreună cu usturoiul. Puneți spanacul și gătiți al dente. Între timp condimentați cu sare piper și nucșoară. Puneți spanacul la stors și răcit. Într-un bol amestecați spanacul tocat mai mare cu ouăle, smântână lichidă, brânză telemea, mozzarela și brânză. Condimentați cu sare și nucșoară. Turnați amestecul în tavă pentru copt cu bază de aluat coaptă. Lăsați la cuptorul preîncălzit la 165 grade C pentru aproximativ 40 de minute.