Quiche Lorraine cu spanac, rețeta pregătită de chef Joseph Hadad. “Puneți spanacul și gătiți al dente.”

Quiche Lorraine cu spanac, rețeta pregătită de chef Joseph Hadad. “Puneți spanacul și gătiți al dente.”
Quiche Lorraine cu spanac, rețeta pregătită de chef Joseph Hadad. “Puneți spanacul și gătiți al dente.”

Chef Joseph Hadad a explicat, pas cu pas, cum pregătește Quiche Lorraine și care sunt ingredientele de care are nevoie.

Chef Joseph Hadad a pregătit încă un preparat inedit, așa cum a obișnuit până acum, așa că a explicat pe rețelele de socializare cum pregătește Quiche Lorraine și începe cu aluatul, pentru care ingredientele sunt mixate timp de 7 minute, apoi este copt pentru 12 minute.

Coca:

  • Făină 400g
  • Unt 200g (să fie rece spre moale)
  • Ouă 2 întregi
  • Sare 10g
  • Apă 30 ml (rece)
  • Năut sau fasole (pentru greutate deasupra)

“Amestecați toate ingredientele 7 minute viteză mică. Cu paleta nu cu cârligul pentru aluat. Lăsați 30 de minute la frigider spre o oră. După ce ați lăsați la frigider aluatul.

Întindeți-o și puneți într-o tavă pentru tarte. Coaceți pentru 12 minute la cuptorul preîncălzit.”, a explicat chef Joseph Hadad.

Cum pregătește bucătarul compoziția pentru preparat?

Citește și: Shakshuka cu spanac, rețeta pregătită de chef Joseph Hadad. „Puneți smântână lichidă și gătiți pentru 5 minute.”

Citește și: Ou poșat cu spanac și mămăligă, rețeta pregătită de chef Joseph Hadad. “Când este aproape gata, puneți 3 linguri din pastă de spanac.”

După aluat, bucătarul trece la compoziție și începe prin a căli ceapa, adăugă spanac, sare și piper după gust, apoi scurge totul, stoarce și amestecă cu smântână și câteva feluri de brânză. Totul se toarnă peste blatul deja pregătit și copt și mai lasă la cuptor pentru 40 de minute.

Compoziție:

  • Spanac 300g
  • Ceapă 2 bucăți
  • 120g brânză tăiată în cubulețe mici
  • Mozzarela 100g rasă
  • Brânză feta 100g rasa (brânză de oaie)
  • Nucșoară 1/4 linguriță
  • Smântână de gătit 250 ml
  • Ouă 5 întregi
  • Sare 10g
  • Usturoi 2 căței
  • Ulei de măsline 4 linguri

Chef Joseph Hadad-rețete
Chef Joseph Hadad-rețete[Sursa foto: Instagram]

“Sotați ceapă să fie aurie împreună cu usturoiul. Puneți spanacul și gătiți al dente. Între timp condimentați cu sare piper și nucșoară. Puneți spanacul la stors și răcit. Într-un bol amestecați spanacul tocat mai mare cu ouăle, smântână lichidă, brânză telemea, mozzarela și brânză. Condimentați cu sare și nucșoară. Turnați amestecul în tavă pentru copt cu bază de aluat coaptă. Lăsați la cuptorul preîncălzit la 165 grade C pentru aproximativ 40 de minute.

Lăsați să se răcească complet. Serviți rece cu salată lângă. Poftă bună!”, a mai povestit bucătarul.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cartofi cremoși cu piept de rață afumat, rețeta lui chef Joseph Hadad! Descoperă ingredientul care face toată diferența: "Puteți da la cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius, după ce presărați parmezanul!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Ce se întâmplă cu Dan Petrescu, după ce s-a aflat că se confuntă cu probleme de sănătate! Daniel Pancu, dezvăluiri neașteptate după revederea cu antrenorul: „Am fost surprins…”

Horoscop 16 decembrie 2025: Amintirile care credeau că au fost îngropate ies la suprafață cu o tărie care le taie respirația. Acești nativi simt cum fiecare emoție neînchisă revine, zguduindu-le liniștea, iar DECIZIA DE AZI le poate aduc pace sau lacrimi

Cât costă pastrama de oaie și virșli, preparatele scoase la vânzare de sărbători, de către familia Sterp: „Am crescut cu ei.”

Surpriză de proporții în “Casa iubirii”. Cine a fost desemnat favoritul săptămânii în gala de duminică: „E o glumă?”

VIDEO El este bărbatul găsit carbonizat într-o mașină din Oradea. Polițiștii iau în calcul varianta sinuciderii


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies