Chef Joseph Hadad a dezvăluit cum pregătește o salată absolut delicioasă, ușor de preparat, cu un dressing pe măsură.
Unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți bucătari, de la noi din țară, chef Joseph Hadad, se bucură de succes pe plan profesional, dar și personal și obișnuiește să fie mai mereu activ pe rețelele de socializare. De această dată, recent, celebrul bucătar a pregătit un preparat nemaipomenit pe care oricine îl poate face ca o idee de meniu ușoară, de vară, gata în puțin timp: salată de vară.
Procesul de preparare, dar și lista întreagă de ingrediente au fost postate de acesta pe contul său de Instagram, acolo unde rezultatul rețetei este de-a dreptul gustos, fresh și ușor de pus în practică, indiferent că salata este făcută dimineața, pentru o gustare rapidă, la
Salată de vară, rețeta pregătită de chef Joseph Hadad
Ingrediente
Ingrediente pentru dressing
- 1 lingură de muștar
- 1 lingură de muștar boabe
- 3 linguri de miere de albine
- 2 linguri de oțet de mere
- 120 ml suc de portocale
- 4-5 fire de cimbru (doar frunzele)
- sucul de la 1/4 lămâie
- 1 cățel de usturoi
- 4 linguri de ulei de măsline
Ingrediente pentru salată
- Andive
- Salată
- Salată românească
- Busuioc
- Roșii cherry
- Curmale 8-10
- Ridichi
- Nuci
- Frunze de busuioc
Mod de preparare
- "Pasați toate ingredientele pentru dressing.
- Așezați toate ingredientele pentru salată pe un platou și turnați dressingul deasupra.
- Puneți frunzele de busuioc, presărați nucile și stropiți cu puțin ulei de măsline.
- Serviți imediat, trebuie să rămână crocantă.", a explicat acesta, în descrierea filmulețului postat pe pagina sa de Instagram.