Chef Joseph Hadad a explicat, pas cu pas, cum pregătește puiul crispy și care sunt secretele pentru acest preparat.
Chef Joseph Hadad surprinde din nou pe toți urmăritorii săi, așa cum a reușit de fiecare dată, iar rețelele de socializare devin adevărate colțuri din bucătărie, acolo unde, pas cu pas, sunt pregătite mâncăruri delicioase. Este mai ușor decât putem crede să realizăm o mâncare ca la restaurant, fără să petrecem foarte mult timp în bucătărie, iar cu atât mai mult, treaba devine și mai ușoară atunci când avem ajutor.
Cum pregătește chef Joseph Hadad puiul crispy și sosul barbecue?
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
De această dată, chef Joseph Hadad a pregătit pui crispy și a explicați care sunt ingredientele de care are nevoie, dar și cum pregătește sosul barbecue de casă. După ce a menționat ingredientele, acestea trebuie puse la un loc și gătite la foc mic până când sosul începe să scadă, apoi se îngroașă. Ulterior, urmează a fi gătit puiul crispy, iar bucățile mici din piept de pui sunt trecute prin amidon, ouă, lapte cereale și mac,
un ingredient inedit dar delicios. Bucățele de piept sunt prăjite în ulei, iar ulterior urmează a fi servite cu sosul pregătit acasă.- „Sos barbecue de casa:
- Ketchup 2 linguri
- Soia 120 ml
- Pastă de roșii 1 lingura
- Usturoi 2 căței tocați fin
- Zahăr brun 1 1/2 linguri
- Boia dulce afumat 1 lingură
- Tabasco sos 1 lingură
- Piper negru după gust
- Foi de dafin 3
- Sare foarte puțină (este deja soia)
- Apă 250 ml
Crispy:
- Piept de pui 1 bucată
- Panko 200g
- Cereale de porumb 1 pahar
- Mac 1 1/2 linguri
- Amidon de porumb
- Ouă bătute (cu sare si piper)
- Baie de ulei
Proces:
- Sosul: Puneți toate ingredientele și gătiți la foc mic până când sosul cade la jumătate și s-a îngroșat.
- Crispy: Tăiați în bucăți mai mici pieptul de pui, treceți-l mai întâi prin amidon, apoi ouă, după care prin amestecul de panko, cereale si mac. Prăjiți în baie de ulei pana când sunt maro-auriu.
- Puteți servi atât cu sosul cald, cât și rece. Poftă bună! Păstrați sosul o săptămână la frigider.”, a scris chef Joseph Hadad pe contul său de socializare.
View this post on Instagram