Chef Joseph Hadad a pregătit o rețetă perfectă pentru vegetarieni.
Rețetele lui chef Joseph Hadad sunt îndrăgite și apreciate de toți cei care o urmăresc, iar cunoscutul bucătar este îndrăgit pentru toate preparatele sale, fiind, de altfel, extrem de urmărit și în cadrul emisiunii culinare, acolo unde face parte din juriu. Acesta reușește să împărtășească pe rețelele de socializare, pas cu pas, din rețetele sale, postările devenind adevărate preparate ca scoase din revistă, iar timpul în bucătărie se transformă în unul mult mai valoros atunci când există cineva care să ne ofere toate sfaturile necesare de care avem nevoie.
Cum pregătește chef Joseph Hadad vinetele cu ou și condimente?
De această dată, chef Joseph Hadad a realizat un preparat delicios pentru vegetarieni, și anume vânătă cu lămâie, ceapă verde, pătrunjel, sare și piper, lângă care adăugă și coaja de portocale, iar ingredientul principal, iaurtul, este cel care le oferă gust. Acesta a explicat, pas cu pas, care sunt pașii pentru realizarea unui astfel de preparat, care poate fi servit la orice masă, fiind rapid și ușor de pregătit.
După ce vinetele sunt desfăcute și curățate, urmează a fi date prin ou și făină, prăjite în ulei pe ambele părți până când devin aurii. Acestea urmează să fie servite cu sosul despre care a explicat cum poate fi realizat și el.Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
“Sos (x2 porții):
- 2 cutii mici Iaurt grecesc
- Usturoi 3 căței pisați
- Ulei de Măsline 3 linguri
- Lămâie 1/2 sucul
- 3 cepe verzi feliate din
- Pătrunjel tocat 1 lingură
- Sare și piper
- Portocale coaja de la 1/4
Amestecați toate ingredientele și puneți la frigider 20 de minute- 30 de minute.
Ingrediente:
- 1 vânătă întreaga coaptă decojite
- Cimbru 3 fire (doar frunzele tocate fin)
- Sare și piper
- Ouă
- Făină
- Panko
- Ulei pentru prăjit
Proces:
- Desfaceți puțin vânătă și condimentați cu sare, piper și cimbru.
- Dați-o prin ou, prin făină, iar apoi prin panko.
- Prăjiți în ulei pe ambele părți până când este aurie.
- Uleiul până la jumătatea vinetei.
- Serviți pe pat de sos. Poftă bună!”, a scris chef Joseph Hadad pe conturile de socializare.
View this post on Instagram