Roxana Blenche a explicat, pas cu pas, cum pregătește pastele gratinate la cuptor.
Roxana Blenche reușește de fiecare dată să surprindă prin preparatele sale pe care le pregătește, iar atunci când aveți nevoie de o rețetă inedită pentru întreaga familie, toate informațiile de care aveți nevoie se află într-un singur loc, în videoclipurile pe care le realizează.
Cum pregătește Roxana Blenche pastele gratinate?
Citește și: Papricaș de pui, rețeta pregătită de Roxana Blenche. „Este foarte simplu de făcut, ușor și gustos.”
Ingrediente:
- Piept de pui
- Oregano
- Paste
- Ulei de măsline
- Sare
- Piper negru
- 4 căței usturoi
- 50 de grame unt
- 50 de grame făină
- 600 ml lapte
- 500 de grame smântână grasă
- 250 de grame mazăre
- 400 de grame spanac
- Busuioc
- Cașcaval
- Mozzarella
Citește și: Un microbuz cu români, implicat într-un accident mortal pe autostrada A4 din Germania- stirilekanald.ro
De această dată, Roxana Blenche s-a gândit să pregătească o rețetă de paste gratinate la cuptor, mai ales pentru cei care le preferă.
Această variantă, cu multă brânză, cu piept de pui, usturoi, unt făină, lapte și smântână este varianta perfectă, iar cât timp puiul este pregătit în tigaie, iar pastele sunt fierte, se realizează compoziția și se adaugă spanac, busuioc și cașcaval, ulterior totul se amestecă și se bagă la cuptor. „Facem o porție de paste gratinate la cuptor. Avem nevoie de piept de pui pe care îl tăiem cuburi. În tigaie punem ulei de măsline, adăugăm pieptul de pui, condimentăm cu oregano, sare și piper negru proaspăt măcinat.