Papricaș de pui, rețeta pregătită de Roxana Blenche. „Este foarte simplu de făcut, ușor și gustos.”

Papricaș de pui, rețeta pregătită de Roxana Blenche. „Este foarte simplu de făcut, ușor și gustos.”
Papricaș de pui, rețeta pregătită de Roxana Blenche. „Este foarte simplu de făcut, ușor și gustos.”

Roxana Blenche a explicat cum pregătește papricaș de pui și care sunt ingredientele.

Roxana Blenche a explicat, pas cu pas, cum pregătește papricaș de pui, care sunt ingredientele de care are nevoie, iar mai întâi începe cu puiul pe care îl taie fâșii, le adaugă în tigaie, pe foc, cu ulei, sare și boia.

Ingrediente:

  • Piept de pui
  • Ulei
  • Sare
  • Ceapă
  • Boia
  • Piper măcinat
  • Jumătate ardei capia
  • O linguriță pastă de tomate
  • 2 frunze de dafin
  • Paste
  • 2 linguri făină
  • Apă
  • 400 g smântână
  • Pătrunjel

„Hai să facem un papricaș de pui, cu ardei capia și pastă de tomate. Este foarte simplu de făcut, ușor și gustos. Avem nevoie de piept de pui, feliat subțire, mergem cu tigaia pe foc, punem ulei, sare și prăjim pieptul de pui. Luăm ceapa și o tocăm mărunt. Eu folosesc două cepe mari. Acum adăugăm boia, piper măcinat, după care adăugăm ceapa. Călim în continuare pentru aproximativ 10 minute ingredientele împreună.

Avem nevoie de jumătate de ardei capia pe care îl tai cuburi. Adăugăm și ardeiul capia, amestecăm în continuare și le gătim pentru încă 5 minute împreună.”, a spus Roxana Blenche.

Cum pregătește Roxana Blenche sosul pentru papricașul de pui?

Citește și: Cheesecake cu mango și fructul dragonului, desertul pregătit de Roxana Blenche. „Aveți un gust exotic, l-am decorat, e delicios.”

Citește și: Prăjitura cappuccino, preparată de Roxana Blenche! Pentru un mod de preparare ceva mai rapid, folosește robotul de bucătărie: "Uau… ce fain e blatul! Uitați cât e de frumos!"

Pentru sos, Roxana adaugă o linguriță de pastă de tomate, două frunze de dafin, apă și lasă totul la fiert. Ulterior, bucătarul fierbe pastele într-un vas, adaugă două linguri de făină, peste care pune apă și adaugă smântână, iar întreaga compoziție vine turnată peste tocăniță.

Scoate pastele în tigaie, iar ulterior vine cu papricaș deasupra și pătrunjel ras.  „Adăugăm o linguriță de pastă de tomate, două frunze de dafin și apă, după care lăsăm totul să fiarbă foarte bine. Acum punem pastele la fiert. Într-un vas punem două linguri de făină peste care punem puțină apă, amestecăm, iar acum amestecăm smântâna, 400 g de smântână cu compoziția de făină și adăugăm acum în tocăniță.
Amestecăm și lăsăm pe foc până se îngroașă compoziția. Tocam pătrunjel. Pastele au fiert, le așezăm în farfurie, punem cam două linguri, iar acum punem papricaș. Adăugăm și pătrunjel proaspăt tocat deasupra și masa este gata.”,
a mai spus bucătarul.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cheesecake cu mango și fructul dragonului, desertul pregătit de Roxana Blenche. „Aveți un gust exotic, l-am decorat, e delicios.”

I-a spus aceste cuvinte surorii ei mai mari, iar după câteva ore, s-a sinucis, din cauza examenului de evaluare

"Dansez în întuneric, cu tine în brațele mele" Ce a apucat să-i spună Mihaela Rădulescu lui Felix Baumgartner înainte de moarte. Gestul sfâșietor care o va urmări toată viața

Sinceritate dureroasă sau atac personal? Replica Manuelei a încins spiritele în platoul Casa Iubirii. Veronica nu poate suporta ceea ce a auzit: "Să te controlezi. Nu vreau să vorbești cu mine așa". Nimeni nu se aștepta la așa derapaj

Sfaturi pentru păr pe care fiecare fată trebuie să le știe pentru a-si salva părul

8 județe din România sunt sub avertizare de cod galben și portocaliu de averse torențiale! Meteorologii ANM anunță fenomene extreme

Imagini cutremurătoare de la locul în care s-a prăbușit Felix Baumgartner. Parapanta a căzut lângă o piscină plină de copii, iar o femeie a fost rănită


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies