O tânără din Neamț a înviat la propria înmormântare şi a început să strige: "Părinte, părinte, vino încoace! Cu sfinţia ta am treabă"


Batranii de pe valea Bistritei spun ca, prin anii 1934-1935, in satul Izvorul Muntelui, Ceahlau, s-a petrecut un lucru care a şocat pe toată lumea.

O tânără de 20 de ani din sat, necasatorita, a dus oile la păscut pe munte şi a făcut amor cu un bărbat. Fata a rămas gravidă şi, pentru că îi era frică să nu afle părinţii, a făcut avort. 

Tinerei îi era ruşine şi de preotul satului, aşa că nu s-a spovedit, dar se ruga mereu plângând la Maica Domnului şi îi cerea iertare pentru ce a făcut. După câţiva ani, fata s-a imbolnavit si a murit. A treia zi a venit preotul si a inceput slujba de inmormantare.

a murit tanara din neamt

Citeste si: "Am 23 de ani și locuiesc de un an cu două tipe fantastice. Ne înțelegem perfect. Într-o noapte, după o petrecere, una dintre tipe mi-a spus ceva incredibil la ureche. Apoi totul a fost de vis. A doua zi am aflat însă adevărul"

Citeste si: A ajuns la spital cu dureri cumplite de ochi, după ce a vizitat mormintele rudelor ei! Medicii s-au crucit când au văzut ce ieșea de sub pleoapa femeii. „Este un caz unic în lume!”

Citeste si: Șoc și groază! Un cunoscut artist de la noi are farmece făcute? Ce a dezvăluit o prietenă apropiată a cântărețului: ”A trecut prin momente de șoc pentru că sunt lucruri înfricoșătoare”

Când se pregăteau să o înmormânteze pe tânără, aceasta a început să îşi mişte capul şi să strige: "Parinte, parinte, vino incoace… nu te teme! "Parinte, parinte, vino incoace … Eu am facut un pacat mare in viata si m-am rusinat sa-l spovedesc. Dar pentru ca am avut evlavie la Maica Domnului, ea s-a rugat pentru mine inaintea Mantuitorului si mi-a trimis sufletul in trup, ca sa-mi spovedesc pacatul pe pamant, caci pe pamant l-am facut…"

Lumea, uimita, s-a retras afara, iar fata i-a marturisit preotului ce pacate a făcut.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D. Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri