A murit jurnalistul Dan Mindirigiu


Un cunoscut jurnalist a murit în noaptea de luni spre duminică, în urma unui infarct! Medicii nu au mai avut ce să îi facă.

 

Dan Mindirigiu a murit în urma unui infarct, în ciuda intervenției medicilor care au fost chemați imediat la locuința acestuia. În noiembrie, Dan Mindirigiu urma să împlinească 76 de ani.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna. Destinul a trei zodii se va schimba la 180 de grade - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 15-21 APRILIE 2019. Patru mari evenimente anunţă o ÎNCHIDERE sau o CLARIFICARE VITALĂ! Ce îţi aduc Luna plină albastră şi sezonul zodiei Taur?

Ca ziarist, a lucrat la Deșteptarea și la Observator de Bacău.

Dan Mindirigiu s-a născut în Bacău, pe 23 noiembrie 1943, a făcut Liceul „George Bacovia” și a urmat Filologia la Universitatea din Iași.

La cotidianul Deșteptarea a lucrat în perioada 1991-2005, după care s-a pensionat și a colaborat la Observator de Bacău. Decesul a fost cauzat de un infarct. Cu o zi înainte, a urmărit pe stadion cum nepotul său i-a dedicat reușita unui gol.

Și-a pus amprenta pe toți cei cu care a colaborat, am avut ce învăța de la el. Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat Dorian Pocovnicu, fost director la Deșteptarea și Observator de Bacău, pentru zdbc.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

În sfârșit, Roxana și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei formează oficial un cuplu! S-au fotografiat în timp ce se sărutau

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

"Am 23 de ani și locuiesc de un an cu două tipe fantastice. Ne înțelegem perfect. Într-o noapte, după o petrecere, una dintre tipe mi-a spus ceva incredibil la ureche. Apoi...

A ajuns la spital cu dureri cumplite de ochi, după ce a vizitat mormintele rudelor ei! Medicii s-au crucit când au văzut ce ieșea de sub pleoapa femeii. „Este un caz unic în lume!”

Sfatul zilei de astăzi, duminică 29 noiembrie 2020. Fecioarele iau o decizie radicală

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bogdan Mocanu, atingeri interzise cu o bombă-sexy super celebră în România! Solistul iubește din nou?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri