A murit jurnalistul Dan Mindirigiu


Un cunoscut jurnalist a murit în noaptea de luni spre duminică, în urma unui infarct! Medicii nu au mai avut ce să îi facă.

 

Dan Mindirigiu a murit în urma unui infarct, în ciuda intervenției medicilor care au fost chemați imediat la locuința acestuia. În noiembrie, Dan Mindirigiu urma să împlinească 76 de ani.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna. Destinul a trei zodii se va schimba la 180 de grade - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 15-21 APRILIE 2019. Patru mari evenimente anunţă o ÎNCHIDERE sau o CLARIFICARE VITALĂ! Ce îţi aduc Luna plină albastră şi sezonul zodiei Taur?

Ca ziarist, a lucrat la Deșteptarea și la Observator de Bacău.

Dan Mindirigiu s-a născut în Bacău, pe 23 noiembrie 1943, a făcut Liceul „George Bacovia” și a urmat Filologia la Universitatea din Iași.

La cotidianul Deșteptarea a lucrat în perioada 1991-2005, după care s-a pensionat și a colaborat la Observator de Bacău. Decesul a fost cauzat de un infarct. Cu o zi înainte, a urmărit pe stadion cum nepotul său i-a dedicat reușita unui gol.

Și-a pus amprenta pe toți cei cu care a colaborat, am avut ce învăța de la el. Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat Dorian Pocovnicu, fost director la Deșteptarea și Observator de Bacău, pentru zdbc.ro.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Declarație pe proprie răspundere: Cum se completează corect. Greșeala pe care toți oamenii o fac!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri