A murit jurnalistul Dan Mindirigiu


A murit jurnalistul Dan Mindirigiu

Un cunoscut jurnalist a murit în noaptea de luni spre duminică, în urma unui infarct! Medicii nu au mai avut ce să îi facă.

 

Dan Mindirigiu a murit în urma unui infarct, în ciuda intervenției medicilor care au fost chemați imediat la locuința acestuia. În noiembrie, Dan Mindirigiu urma să împlinească 76 de ani.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna. Destinul a trei zodii se va schimba la 180 de grade- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 15-21 APRILIE 2019. Patru mari evenimente anunţă o ÎNCHIDERE sau o CLARIFICARE VITALĂ! Ce îţi aduc Luna plină albastră şi sezonul zodiei Taur?

Ca ziarist, a lucrat la Deșteptarea și la Observator de Bacău.

Dan Mindirigiu s-a născut în Bacău, pe 23 noiembrie 1943, a făcut Liceul „George Bacovia” și a urmat Filologia la Universitatea din Iași.

La cotidianul Deșteptarea a lucrat în perioada 1991-2005, după care s-a pensionat și a colaborat la Observator de Bacău. Decesul a fost cauzat de un infarct. Cu o zi înainte, a urmărit pe stadion cum nepotul său i-a dedicat reușita unui gol.

Și-a pus amprenta pe toți cei cu care a colaborat, am avut ce învăța de la el. Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat Dorian Pocovnicu, fost director la Deșteptarea și Observator de Bacău, pentru zdbc.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

În sfârșit, Roxana și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei formează oficial un cuplu! S-au fotografiat în timp ce se sărutau

A MURIT singur în casă! Oana Lis este devastată!

"Am 23 de ani și locuiesc de un an cu două tipe fantastice. Ne înțelegem perfect. Într-o noapte, după o petrecere, una dintre tipe mi-a spus ceva incredibil la ureche. Apoi...

A ajuns la spital cu dureri cumplite de ochi, după ce a vizitat mormintele rudelor ei! Medicii s-au crucit când au văzut ce ieșea de sub pleoapa femeii. „Este un caz unic în lume!”

Cum s-a cunoscut Bogdan Mocanu cu iubita lui? ”Am văzut-o pe..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Obiceiuri sănătoase pe care poți să le adopți cu ușurință atunci când îți petreci timpul în fața ecranului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri