În sfârșit, Roxana și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei formează oficial un cuplu! S-au fotografiat în timp ce se sărutauIn articol:

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei a fost fermecat de Roxana încă de la intrarea lui în comeptiție. Concurenta a acceptat atenția lui, dar a evitat să facă un cuplu cu el și a încercat să-l țină, totuși, la distanță. El nu și-a pierdut speranța și a continuat să spere, deși ajunsese bătaia de joc a celorlaltor fete din casă.

Chiar Simina i-a spus că este un fraier pentru că se ține după fata pe cae o place, în timp ce ea spune că este îndrăgostită de grecul Alexander.

Minunea s-a întâmplat! Roxana și Bogdan Mocanu formează un cuplu

Se pare, însă, că eforturile concurentului nu au fost în zadar. Pe internet au apărut fotografii cu el și preferata lui împreună, iar în una din ele cei doi se sărută pe buze, semn că ea a acceptat, în sfârșit, să formeze un cuplu oficial cu Bogdan Mocanu.

Fanii Roxanei și ai lui Bogdan sunt în extaz de când au aflat că preferții lor sunt într-o relație, mai ales că pe paginile făcute de admiratori sunt mii de mesaje în care sunt încurajați să dea o șansă poveștii dintre ei.


Abonează-te pe

Citește și:

În sfârșit, Roxana și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei formează oficial un cuplu! S-au fotografiat în timp ce se sărutau

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

"Am 23 de ani și locuiesc de un an cu două tipe fantastice. Ne înțelegem perfect. Într-o noapte, după o petrecere, una dintre tipe mi-a spus ceva incredibil la ureche. Apoi...

A murit Mirjana Markovic, supranumită și „Lady Macbeth a Balcanilor”

DESCOPERĂ: 4 Tipuri de dressing pentru salata ta de legume

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp se fierbe grâul pentru COLIVĂ

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri