Înghețată Grana Padano, rețetă pregătită de Chef Orlando Zaharia! "Amestecăm constant și avem înghețată de Grana Padano!"

Înghețată Grana Padano, rețetă pregătită de Chef Orlando Zaharia!
Înghețată Grana Padano, rețetă pregătită de Chef Orlando Zaharia! "Amestecăm constant și avem înghețată de Grana Padano!"

Chef Orlando Zaharia a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Facebook, o rețetă perfectă pentru zilele mai răcoroase, pregătind o înghețată delicioasă, Grana Padano.

Chef Orlando Zaharia este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari, de la noi din țară. Acesta se bucură de succes pe plan profesional, dar și pe plan personal, având o frumoasă familie. În cursul zilei de ieri, a împărtășit în mediul online câteva sfaturi pentru ca toată lumea să poată pregăti o rețetă delicioasă de înghețată, însă nu orice fel de înghețată, ci una de Grana Padano. 

Cu alte cuvinte, celebrul bucătar a ales ingredientele necesare și s-a apucat de treabă în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook, acolo unde a arătat pașii necesari pentru rezultatul minunat al acestui desert sănătos, dat fiind faptul că este făcut chiar în casă, cu doar câteva ingrediente necesare, printre care se află și frișca lichidă, laptele și vanilia, dar și ingredientul principal: Grana Padano.

La final, înghețata preparată chiar la noi acasă, va bucura preferințele și celui mai sofisticat invitat, având cremozitatea necesară, textura, dar și gustul pe măsura așteptărilor. Ideală pentru a se consuma alături de prieteni și familie, în orice zi cu soare!

Înghețată Grana Padano, pregătită de Chef Orlando Zaharia

Citește și: Chef Orlando Zaharia, despre începutul drumului în gastronomie. Cum și-a dat seama că asta își dorește să facă mai departe. „Am nimerit la un liceu de profil și eu chiar gătisem în copilărie.”

Citește și: Pulpă de miel la cuptor, rețeta pregătită de chef Orlando Zaharia. „Vom avea o structură așa cum merităm noi să mâncăm de sărbătorile Pascale.”

Ingrediente

  • frișcă lichidă
  • smântână lichidă
  • lapte
  • un baton de vanilie
  • zahăr
  • Grana Padano
  • puțin unt

Mod de preparare

  1. “Facem înghețată de Grana Padano. Punem la fiert frișcă, smântână în cantități egale, lapte… mai multă frișcă, un baton de vanilie, zahăr și normal, Grana Padano. Punem cu totul la fiert, amestecăm și lăsăm să dea în fiert.
  2. Eu mai adaug și puțin unt, ca să grăbească procesul de întărire. Luăm un bol, luăm o sită și strecurăm câte un pic, câte un pic.
    Deja are consistența dorită. Gata! Asta la congelator, jumătate de oră sau depinde de viteza congelatorului.
  3. Amestecăm constant și avem înghețată de Grana Padano. Perfect!
  4. Din când în când o mai scoatem de la congelator și o amestecăm, pentru omogenizare și aproape avem înghețata!”, a explicat Chef Orlando Zaharia, pe contul său de Facebook.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Pulpă de miel la cuptor, rețeta pregătită de chef Orlando Zaharia. „Vom avea o structură așa cum merităm noi să mâncăm de sărbătorile Pascale.”

Faci sport și nu slăbești? Iată ce se întâmplă!

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Legatura dintre Alexandra Cuhuteac și Anișoara Dabija: "Nu am cuvinte. Să zică dușmanii ce or vrea, ai întrecut cele mai...". Toți cei care au văzut sunt pur și simplu uimiți 

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Andreea Mantea, anunț surprinzător în legătură cu Marea Finală. Ce se întâmplă cu premiul: ,,Pentru prima dată în istoria “Casa iubirii”

Un microbuz cu români, implicat într-un accident mortal pe autostrada A4 din Germania


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies