Pulpă de miel la cuptor, rețeta pregătită de chef Orlando Zaharia. „Vom avea o structură așa cum merităm noi să mâncăm de sărbătorile Pascale.”

Pulpă de miel la cuptor, rețeta pregătită de chef Orlando Zaharia. „Vom avea o structură așa cum merităm noi să mâncăm de sărbătorile Pascale.”
Pulpă de miel la cuptor, rețeta pregătită de chef Orlando Zaharia. „Vom avea o structură așa cum merităm noi să mâncăm de sărbătorile Pascale.”

Chef Orlando Zaharia a explicat, pas cu pas, cum pregătește pulpa de miel la cuptor.

Chef Orlando Zaharia, cunoscutul bucătar, prezent chiar și pe micile ecrane, în postura de jurat TV, reușește adesea să surprindă prin toate preparatele sale, iar rețelele de socializare se transformă în adevărate pagini din revistele culinare. Este acolo întotdeauna pentru a oferi un ajutor celor care își doresc să obțină un preparat delicios, cu câteva ingrediente, iar totul este la îndemână și foarte simplu, în momentul în care știm ce pași trebuie să urmăm pentru un gust inedit. În fiecare postare, bucătarul dezvăluie, pas cu pas, ce trebuie să facem pentru a ne bucura și noi de timpul pe care îl petrecem alături de platourile de mâncare.

Cum pregătește chef Orlando Zaharia pulpa de miel?

Citește și: Chef Orlando Zaharia oferă 3 idei de rețete din pui. Cum pregătește puiul cu ciuperci și care sunt ingredientele de care are nevoie: „Ce-mi place că rămân toate elementele întregi!”

Citește și: Ce face chef Orlando Zaharia cu cozonacul întărit de la masa de Crăciun? Desertul reinventat și gata în doar câteva minute. „Nu trebuie să folosim nicio aromă. Adăugăm bezeaua deasupra.”

Suntem în Sâmbăta Paștelui, iar gospodinele pregătesc ultimele detalii cu privire la mâncărurile de sărbători, așa că mielul este nelipsit de pe masa multor români. Chef Orlando Zaharia  a explicat, pas cu pas, cum trebuie gătită corect pulpa de miel, care sunt condimentele ce îl ajută la un gust inedit, dar și cât de important

este vinul și borșul pentru a fi fraged. Toate acestea la cuptor, împreună cu roșii cherry, scorțișoară, foi de dafin și piper, reușesc să creeze un platou perfect pentru masa de sărbătoare.

Ingrediente:

Citește și: Câte zile libere mai au românii până la finalul anului: Când îți poți planifica următoarea minivacanță- kanald.ro

Citește și: Anunț important pentru românii cu probleme de sănătate!- stirilekanald.ro

  • Usturoi
  • Sare
  • Piper
  • Vin
  • Borș de putină
  • 2 tije scorțișoară
  • Foi de dafin
  • Roșii cherry
  • Cimbrișor
  • O lingură sumac

„Știm cu toții că românii mănâncă miel.

Vom face o pulpă de miel în stilul meu. Facem câteva incizii, băgăm usturoi, sare, piper boabe, vin, nu punem deasupra, punem sub el. Punem și borș de putină. Adăugăm scorțișoară, două tije, foi de dafin. Avem nevoie de pergament, folie de aluminiu pusă în două, acoperim bine, îl luăm și îl băgăm la cuptor. Va sta la cuptor o oră și 40 de minute. Acum, luăm niște zeamă de la el, punem într-o tigaie, adăugăm niște roșii cherry, mai punem niște usturoi zdrobit, cimbrișor și o lingură de sumac.
Punem toată combinația peste, iar acum fără capac, fără nimic, mai băgăm la cuptor. În 20 de minute vom avea o structură așa cum merităm noi să mâncăm de sărbătorile Pascale. Luăm zeama, o fierbem cu unt și o punem peste miel.”,
a povestit chef Orlando Zaharia.



Citește și:

7 idei de cină pentru bebeluși. Meniuri bebe 1 an

Chef Orlando Zaharia mărturisește de la cine a preluat iubirea pentru gastronomie. Ce înseamnă mâncărurile mamei sale pentru el. “Ceea ce gătește mama pot să spun că este ceva sfânt.”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Fiica lui Horia Moculescu, anunț de ultimă oră! Din păcate, e adevărat: „Tata...”

Igor Cuciuc, neputincios fără ajutorul lui Nicolae Botgros. CE A RECUNOSCUT în fața tuturor: "Am plâns împreună". După toate acuzațiile publice care au zdrobit familia dirijorului, nimeni NU credea că se va întâmpla asta: "Am hotărât să..."

Horoscop 20 noiembrie 2025. O zodie trebuie să nu lase lucrurile neimportante să îi strice starea în această zi

Andrei și Alexandrina au făcut primele DECLARAȚII despre DESPĂRȚIRE! Foștii concurenți de la „Casa iubirii” au dat cărțile pe față și au decis să spună tot ADEVĂRUL: „Andrei este în Italia”

Anunțul momentului pentru românii care vor credite!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies