Imagini de infarct cu Simona de la Puterea Dragostei! Îţi imaginai că arată atât de bine dezbrăcată? Acestea sunt cele mai fierbinţi poze ale verii!


Imagini de infarct cu Simona de la Puterea Dragostei! Îţi imaginai că arată atât de bine dezbrăcată?


In articol:

Simona este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase şi iubite foste concurente de la Puterea Dragostei. Simţul umorului, dar şi sinceritatea ei dezarmantă au cucerit mulţi telespectatori, dar şi pe colegii ei din casă, dovadă fiind locul binemeritat pe care l-a avut în finala show-ului matrimonial numărul 1 în România.

Ei bine, după ce a părăsit emisiunea care se filmează la Istanbul, şi s-a întors în ţară, protagonista noastră a profitat din plin de soarele arzător şi s-a dus câteva zile, consecutiv, la piscină, să se relaxeze şi să-şi intensifice bronzul.

Imagini de infarct cu Simona de la Puterea Dragostei! Temperatura a crescut când şatena s-a dezbrăcat, la piscină!

Doamnelor şi, mai ales, domnilor, trebuie să vă spunem că, potrivit fotografului, când şatena a rămas doar în costum de baie parcă a mai crescut temperatura în Capitală.

Simona a fost "scanată" din cap până în picioare de reprezentanţii sexului tare şi nici nu ne surprind reacţiile cu pricina. O asemenea privelişte atrage atenţia oricărui domn heterosexual, nu-i aşa?

Citeste si: Începe războiul! Vezi pentru ce concurent de la Puterea Dragostei s-ar întoarce Simona în casă! "Foarte bine educat" EXCLUSIV!

Tânăra a părut însă că nu observă privirile insistente, aceasta văzându-şi liniştită de activităţile ei. A vorbit la telefon, a înotat, a scris câteva mesaje, cum facem de altfel cu toţii când mergem la piscină.

Dar nu vă mai obosim cu detaliile, că punem pariu că abia aşteptaţi să savuraţi imaginile. Vă mai spunem doar "vizionare plăcută".

FOTO: Radu C. Munteanu

Ce spune Simona despre Livian?

"Îl apreciez pe Livian pentru că este un băiat foarte bine educat. Am văzut că este apropiat de Bianca, dar nu ştiu sigur dacă sunt împreună. Eu aş lupta cu Bianca pentru el, fără ezitare. Nu am fost niciodată prietene, aşa că nu am nicio obligaţie faţă de ea. Nu ne-am înţeles deloc, după cum au văzut şi cei de acasă", a spus Simona.

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei, declaraţie şoc despre Ella şi Jador! Vezi de ce îl sfătuieşte pe artist să nu facă un cuplu cu bruneta! "Prefăcută" EXCLUSIV!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Divorț în Familia Regală! Nu mai este cale de întoarcere

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri