Imagini de infarct cu Simona de la Puterea Dragostei! Îţi imaginai că arată atât de bine dezbrăcată? Acestea sunt cele mai fierbinţi poze ale verii!


Imagini de infarct cu Simona de la Puterea Dragostei! Îţi imaginai că arată atât de bine dezbrăcată?


In articol:

Simona este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase şi iubite foste concurente de la Puterea Dragostei. Simţul umorului, dar şi sinceritatea ei dezarmantă au cucerit mulţi telespectatori, dar şi pe colegii ei din casă, dovadă fiind locul binemeritat pe care l-a avut în finala show-ului matrimonial numărul 1 în România.

Ei bine, după ce a părăsit emisiunea care se filmează la Istanbul, şi s-a întors în ţară, protagonista noastră a profitat din plin de soarele arzător şi s-a dus câteva zile, consecutiv, la piscină, să se relaxeze şi să-şi intensifice bronzul.

Imagini de infarct cu Simona de la Puterea Dragostei! Temperatura a crescut când şatena s-a dezbrăcat, la piscină!

Doamnelor şi, mai ales, domnilor, trebuie să vă spunem că, potrivit fotografului, când şatena a rămas doar în costum de baie parcă a mai crescut temperatura în Capitală.

Simona a fost "scanată" din cap până în picioare de reprezentanţii sexului tare şi nici nu ne surprind reacţiile cu pricina. O asemenea privelişte atrage atenţia oricărui domn heterosexual, nu-i aşa?

Citeste si: Începe războiul! Vezi pentru ce concurent de la Puterea Dragostei s-ar întoarce Simona în casă! "Foarte bine educat" EXCLUSIV!

Tânăra a părut însă că nu observă privirile insistente, aceasta văzându-şi liniştită de activităţile ei. A vorbit la telefon, a înotat, a scris câteva mesaje, cum facem de altfel cu toţii când mergem la piscină.

Dar nu vă mai obosim cu detaliile, că punem pariu că abia aşteptaţi să savuraţi imaginile. Vă mai spunem doar "vizionare plăcută".

FOTO: Radu C.

Munteanu

Ce spune Simona despre Livian?

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei, declaraţie şoc despre Ella şi Jador! Vezi de ce îl sfătuieşte pe artist să nu facă un cuplu cu bruneta! "Prefăcută" EXCLUSIV!


Abonează-te pe

Citește și:

Dumnezeule, cum a fost surprinsă Simona de la Puterea Dragostei pe stradă! Uite cât de sexy era şatena! FOTO EXCLUSIV!

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Ce a păţit Jador în urmă cu puţin timp? A fost nevoie de intervenţia a 10 agenţi de pază! EXCLUSIV!

Dezvaluiri cutremuratoare despre suferinta din spatele zambetului lui Jador! Artistul a marturisit tot! EXCLUSIV

Bogdan Mocanu, adevărata părere despre Ligia, Bia, Mariana şi Andreea! Nu le-a menajat absolut deloc! "Pusă pe scandal"


DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

NOTEAZĂ: Cum faci blatul de tort din biscuiți pisați

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri