Începe războiul! Vezi pentru ce concurent de la Puterea Dragostei s-ar întoarce Simona în casă! "Foarte bine educat" EXCLUSIV!


Simona de la Puterea Dragostei, atrasă de un tânăr din casă! Vezi despre cine este vorba!


In articol:

Simona Braboveanu este una dintre cele mai frumoase şi iubite fete care au trecut prin casa Puterea Dragostei. Tânăra de 20 de ani a ajuns în finala primului sezon chiar dacă nu a format un cuplu cu niciun băiat din emisiune şi nici nu a încercat să iasă în evidenţă prin scandaluri.

Şatena a mărturisit, în timpul show-ului, că nu a avut niciodată relaţii intime, dar şi că fraţii ei au învăţat-o să identifice minciunile şi vorbele goale în discursul bărbaţilor.

"Simt imediat vrăjeala", a spus aceasta.

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei, declaraţie şoc despre Ella şi Jador! Vezi de ce îl sfătuieşte pe artist să nu facă un cuplu cu bruneta! "Prefăcută" EXCLUSIV!

Simona nu a ascuns nici faptul că şi-ar dori să revină în casa Puterea Dragostei pentru un anumit concurent nou. I-a atras atenţia Livian şi recunoaşte că ar lupta cu Bianca pentru acesta, dacă fiul lui Nelson Mondialul i-ar da de înţeles că şi el o place.

Simona de la Puterea Dragostei, atrasă de un tânăr din casă! "Am văzut că este apropiat de Bianca, dar nu ştiu sigur dacă sunt împreună"

"Îl apreciez pe Livian pentru că este un băiat foarte bine educat. Am văzut că este apropiat de Bianca, dar nu ştiu sigur dacă sunt împreună. Eu aş lupta cu Bianca pentru el, fără ezitare. Nu am fost niciodată prietene, aşa că nu am nicio obligaţie faţă de ea. Nu ne-am înţeles deloc, după cum au văzut şi cei de acasă", a spus Simona.

Citeste si: Incredibil, cum vorbeşte Bogdan Mocanu despre Andreea Mantea în spatele camerelor de filmat! "Adevărul tăios" EXCLUSIV!

Întrebată cum crede că s-ar înţelege cu tatăl lui Livian, tânăra a zis că, după părerea ei, ar putea să aibă o relaţie foarte bună cu controversatul om de afaceri.

"Cred că Nelson Mondialul m-ar îndrăgi şi ne-am înţelege bine", a spus protagonista noastră.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri