Dumnezeule, cum a fost surprinsă Simona de la Puterea Dragostei pe stradă! Uite cât de sexy era şatena! FOTO EXCLUSIV!


Simona de la Puterea Dragostei, supersexy pe stradă! Uite cum era îmbrăcată!

Simona Braboveanu este una dintre cele mai frumoase şi iubite fete care au trecut prin casa Puterea Dragostei. Tânăra de 20 de ani a ajuns în finala primului sezon chiar dacă nu a format un cuplu cu niciun băiat din emisiune şi nici nu a încercat să iasă în evidenţă prin scandaluri.

Şatena a mărturisit, în timpul show-ului, că nu a avut niciodată relaţii intime, dar şi că fraţii ei au învăţat-o să identifice minciunile şi vorbele goale în discursul bărbaţilor.

"Simt imediat vrăjeala", a spus aceasta.

Citeste si: Detalii neştiute din viaţa lui Jador! Declaraţia care te va face să-l iubeşti şi mai mult pe artist! EXCLUSIV!

Simona de la Puterea Dragostei, supersexy pe stradă! Tânăra a purtat o rochie provocatoare!

Ei bine, am surprins-o, de curând, pe Simona, într-o parcare, când mergea grăbită spre maşina ei. Fetelor, nu exagerăm când vă spunem că toată suflarea masculină a amuţit.

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre cearta cu Jador! "M-a împins" Vezi ce s-a întâmplat între cei doi! EXCLUSIV!

Cu o rochie mulată, decoltată şi scurtă, tânăra a atras toate privirile şi, când vă uitaţi la imagini, cred că înţelegeţi imediat de ce.

După ce a vorbit timp de câteva minute la telefonul mobil, Simo s-a urcat în maşină şi a plecat, zâmbitoare.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fanii Puterea Dragostei sunt in alertă! Livian și Bianca au fugit de la hotel, după scandalul despre videochat? „Și-au luat bagajele și au plecat. Staff-ul nu îi găsește”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri