Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 8-14 iunie 2019. Clipe magice pentru 3 zodii


Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 8-14 iunie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. 


In articol:

BERBEC

Între 8 și 9 iunie noaptea, Berbecii vor avea ambiția să-și pună în valoare calitățile. Între 9 iunie, după ora 0.45, și zorii zilei de 11 iunie, muncă, sarcini de serviciu sau activități de rutină, discrete probleme digestive sau hepatice generate de stres, enervare, alimentare necorespunzătoare.

Pe 9 iunie, Venus va intra în zodia Gemenilor, influențând, până pe 3 iulie a.c.,

sectorul comunicării; nativii vor fi avantajați în contextul unor examene, mai ales în ipostaza lor orală, a luării de cuvânt în public, în fața unei asistențe de specialitate. În schimb, sectorul conştiinţă/aspiraţii/reprezentări superioare despre lume şi viață poate trece prin necesare mişcări de reaşezare a principiilor pe baza informaţiilor primite, a educaţiei consolidate sau a maturităţii care le va permite o mai concretă reprezentare a realității. Noroc la informații, șansa de a învăța repede multe lucruri sau de a ajunge la documentația necesară.
Posibile călătorii agreabile.

Citeste si: Culiţă Sterp, mesaj emoţionant la un an după despărţirea de Carmen de la Sălciua: ”Credeam că ești a opta minune din întreaga lume”

Între 11 iunie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 iunie, efort de diplomație; nativii vor reuși să-și tempereze tendințele spre combativitate, totuși, contextul nu le va permite decât demersuri preliminare. Între 13 iunie, după ora 7.03, și 14 iunie, Berbecii vor trăi cu senzația, uneori exagerată, alteori motivată, că cineva îi păcălește sau îi dezinformează cu privire la evoluția unei situații financiare. Rămân active, întreaga săptămână, cele șase opoziții pe direcția casă, familie, afirmare în societate. Atenție la ceea ce se va petrece, cu o marjă de toleranță de o zi înainte și o zi după 10 iunie, pe fondul opoziției Soare/Jupiter la grad perfect și al pătratului mistic pe semne mutabile la grad perfect, care pune un accent pe învățătură, cunoaștere, informare, schimb de opinii și idei, raportare la străinătate cu impact asupra activității profesionale curente.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Shopping ca fetele. Cum să-ți scoți fiica la cumpărături

O să intre în pământ de RUȘINE! Ce secret teribil ascunde Andreea Mantea

Culiţă Sterp, mesaj emoţionant la un an după despărţirea de Carmen de la Sălciua: ”Credeam că ești a opta minune din întreaga lume”

Aşa poţi vindeca complet hemoroizii în mod natural

Carantină adaptivă în Ucraina! Ce restricții se aplică?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 26 februarie 2021! O zodie trebuie să meargă la doctor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri