Shopping ca fetele. Cum să-ți scoți fiica la cumpărături


Shopping ca fetele. Cum să-ți scoți fiica la cumpărături

E minunat să ieși la cumpărături cu fiica ta, mai ales când e adolescentă. Dar poate fi și o experiență dificilă, dacă nu stabilești de la început niște reguli. Aveți alte gusturi, alte interese, alte scopuri și cu siguranță alte idei despre valoarea banului.

Un card de credit ar putea să te ajute în acest sens. Dar tot e bine să planifici puțin sesiunea de shopping, ca să vă simțiți bine amândouă.

 

Fii la zi

Dacă nu sunteți fetele Gilmore, probabil că aveți gusturi diferite în modă. Ca să nu existe conflicte, cercetează puțin subiectul dinainte. Aruncă un ochi pe www-urile cool, cu haine în trenduri pentru tinere.

Vezi ce mai poartă celebritățile pe care fiica ta le apreciază. Și neapărat află ce influenceri urmărește. Dacă înțelegi de unde își trage inspirația, o să-ți fie mai ușor să-i accepți stilul vestimentar.

 

Începeți cu mâncarea

Nu există ceva care să strice atmosfera mai mult decât foamea. Cu stomacul gol, n-ai răbdare, te enervezi din nimic, nu judeci bine.

Vorba reclamei, nu ești tu. Prin urmare, n-ar fi rău să începeți cumpărăturile la Food Court, cu o masă lejeră, dar suficient de consistentă încât să vă țină toată ziua. Și da, n-ar fi rău să transformați repriza de cumpărături într-o zi întreagă. Ca să probați, să încercați și să asortați în tihnă, fără presiunea unor alte probleme de rezolvat pe ziua respectivă.

 

Învaț-o din greșelile tale

Nici ție nu ți-a fost ușor să descoperi ce ți se potrivește, ce merită cumpărat și cum arată o ofertă capcană, care nu va fi niciodată utilă. Povestește-i din experiențele tale și învaț-o, în primul rând, să-și accepte corpul. Să aleagă ținutele care o pun în valoare și care pot fi combinate ușor. Dacă prinde aceste secrete de la o vârstă fragedă, o vei scuti de multe frustrări pe parcursul vieții.

 

Dar las-o pe ea să decidă

E important s-o ghidezi, s-o consiliezi, să fii acolo când are incertitudini. Dar în cele din urmă, trebuie să simtă că ea și-a ales hainele, nu că i le-a cumpărat mama. Las-o pe ea să aleagă magazinele și, după ce îi oferi părerea ta, lasă decizia finală în mâinile ei. Va fi mândră că are această putere, chiar dacă tot tu scoți cardul la casă.

 

 

Dă-i șansa să întoarcă favoarea

După ce și-a ales ținutele, e și rândul tău. Roag-o să te ajute și pe tine să cumperi ceva drăguț, să-ți dea o părere sau să-ți recomande ceva. Este o dovadă uriașă de încredere. La vârsta aia, încrederea este poate cel mai valoros sentiment pentru o fată. Iar încrederea din partea ta întărește mult relația mamă-fiică.

 

Înapoi la masă

Când simți că te apropii de capătul superior al bugetului, sugerează-i să vă răsplătiți cu o masă bună și neapărat cu ceva dulce. Oricum va fi și ea obosită și dornică să stea jos după o zi petrecută prin cabine de probă. E o ocazie bună să vorbiți despre branduri, stiluri, ce-ați luat și ce v-ar plăcea să mai luați la viitoarea sesiune de cumpărături.

 

Poate cel mai important lucru pentru o experiență reușită este bună dispoziția. Să nu vă certați și să transformați ziua într-o ocazie de relaxare. Ajută foarte mult să elimini factorul financiar din discuție. Iar pentru asta, un card precum CardAvantaj este aur curat. E ca o plasă de siguranță la cumpărături, pentru că te ajută să împarți cheltuielile în rate fără dobândă*. Și să fii mai atentă la timpul petrecut împreună.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Culiţă Sterp, mesaj emoţionant la un an după despărţirea de Carmen de la Sălciua: ”Credeam că ești a opta minune din întreaga lume”

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Aşa poţi vindeca complet hemoroizii în mod natural

Cum prepari cei mai CROCANŢI cartofi prăjiţi! Acesta este secretul

Marisa Paloma, prima imagine cu fetița sa! Tânăra mămică a surprins chipul micuței

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Culiță Sterp, apel către urmăritorii lui după moartea lui Ion Șmecherul! Artistul s-a arătat foarte revoltat: „Vă rog mult, nu se poate”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri