Horoscop Urania 9-15 martie. Previziuni complete dragoste, bani, sanatate, cariera


Horoscop Urania 9-15 martie. Previziuni complete dragoste, bani, sanatate, cariera

Urania a făcut public horoscopul pentru săptîmâna viitoare, 9-15 martie 2019. Ce se va întâmpla fiecărei zodii în parte, dragoste, bani, sanatate, cariera, vedeţi mai jos.


In articol:

Horoscop Urania 9-15 martie Gemeni

Între 9 și 10 martie dimineața, situații speciale care au menirea de a atrage atenția nativilor asupra unui prieten ori a naturii relației cu o cunoștință care nu e tocmai onestă cu ei. Gemenii trebuie să ia aminte la tot ce se întâmplă în legătură cu o persoană de care sunt apropiați (evenimente, reacții, comentarii, declarații, intenții, atitudini, comportament, decizii) și să tragă concluziile necesare cu obiectivitate, fără să treacă cu vederea sau să minimalizeze importanța și semnificația respectivelor situații.

Citeste si: Ce ai fost într-o viață anterioară îți va spune data de naștere. Impresionant

Între 10 martie, după ora 9.10, și după-amiaza zilei de 12 martie, tumult interior provocat de una sau mai multe împrejurări care au loc în viața lor și care îi obligă să analizeze, să cântărească și să se lămurească. Principala preocupare va fi să dea stabilitate vieții și activității lor.

Posibile tulburări organice legate de fiziologia organelor situate în zona anatomică cuprinsă între maxilarul inferior și claviculă (osatură, musculatură, sistem nervos din zona cefei și a gâtului, dantură, dar și de regim hormonal).

Citeste si: Descântece de dragoste. Să uite de amantă, să se întoarcă la tine sau să-ți cadă la picioare

Între 12 martie, după ora 17.48, și sfârșitul zilei de 14 martie, perioadă destinsă, relaxată chiar, care le va permite acestor nativi să se manifeste ca niște persoane plăcute în familie și în societate, să fie vesele, optimiste, comunicative și expresive. Între 14 martie, după ora 23.50, și 15 martie, repliere de atitudine și preocupări care se vor concentra pe chestiunile bănești sau materiale, în general. Gemenii vor fi obligați să găsească o soluție la o chestiune destul de greu de rezolvat cu resursele de care dispun pe moment. În această privință, sunt de luat în calcul ostilitatea unor persoane sau blocajele pe care le generează niște instituții prin reprezentanții ei care ridică un noian de condiții, interdicții sau amânări. Idei interesante, inspirație, originalitate în planul activităților intelectuale, bună formă mentală.

Citeste si: Fiecare zodie are secretul ei. Acesta este temperamentul fiecărui nativ

citeste continuarea pe libertatea.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Nicoleta Luciu, dieta pe care o ține acum: ”La mine, merge brici”. Cât a slăbit într-un timp scurt

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt cele mai bune alimente ale sezonului. Uite ce poți consuma pentru a-ți menține sănătatea

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Statul dă bani românilor care au conturi în bănci. Cum poți accesa sumele importante

Ghid pentru parinti: Cum alegi cele mai sanatoase alimente pentru copii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
Ce trebuie să faci dacă te-ai îngrășat în concediu „Prima propunere pe care pot să o fac este să reducem”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri