Descântece de dragoste. Să uite de amantă, să se întoarcă la tine sau să-ți cadă la picioare


În topul celor mai des folosite descântece se află cele de iubire. Se pare că atunci când sunt dezamăgiți în dragoste, oamenii tind să creadă că singura lor speranță stă în spiritual, în magie sau în vrajă.


In articol:

Descântece de dragoste. Să uite de amantă, să se întoarcă la tine sau să-ți cadă la picioare

Uimitor este că iubirea este un subiect mai des invocat decât banii, de câtre cei care apelează la ocultism. Prin descântece se dorește manipularea forțelor supranaturale,pentru a produce efectele dorite. De cele mai multe ori cei care cred în magie sunt persoane de sex feminine. Acestea vor fie să readucă în viața lor o fostă iubire, fie să atragă atenția cuiva pe care-l iubesc,dar care nu pare să le vadă.

Ce trebuie să știi înainte de a apela la descântece?

Dacă nu te-ai mai văzut de mai bine de 3 luni cu persoana pe care dorești să o cucerești,șansele de a o aduce în viața ta cu ajutorul magiei sunt mai mici de 50%.

De asemenea, comunicarea este esențială. Cu cât mai puțin vorbești cu persoana pe care vrei să o câștigi,mai ales dacă au trecut peste 2 luni în care nu v-ați spus nimic, cu atât mai mult scad șansele. De obicei sunt sub 50%. De altfel, trebuie să existe un atașament emoțional din ambele sensuri, pentru ca supranaturalul să dea rezultate.

Citeste si: Semnul care îți spune că ai anemie. Uită-te chiar acum în oglindă

Citeste si: A violat-o de cel puțin 60 de ori pe fetița iubitei sale, deși copila avea doar 9 ani. Explicațiile bărbatului sunt halucinante

Dacă fostul se vede cu altcineva, șansele ca descântecele să funcționeze scad cu 75%.

Descântece de dragoste

1. Descântec pentru a-l despărți de amantă

Dacă partenerul tău s-a distanțat de tine și vrei să îl readuci înapoi înainte de a te părăsi,încearcă vraja cu petale de trandafiri.

Ai nevoi de 3 petale roșii, tăiate de la bază,nu rupte,pe care le scufunzi într-o soluție de apă cu sare,într-un recipient de argint sau de sticlă. Dacă soțul tău are o amantă și vrei să îi desparți, folosește petale galbene. Pe măsură ce se scufundă florile în apă, spune cu convingere și cu voce tare ce vrei să se întâmple. Acest descântec african are putere maximă dacă este făcut vineri noapte, într-o seară cu semilună.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cele trei zodii care vor avea un Martie incredibil de prost. E cea mai grea luna a anului pentru ele!

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Clătite ”Ana Lugojana”. Rețeta din Banat care te va cuceri definitiv

Păturată pe crumpi. Rețeta DELICIOASĂ din Banat

Moșii de iarnă 2019. Ce nu trebuie să împarţi în Sâmbăta Morţilor. E mare PĂCAT


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri