Horoscop Urania 9-15 martie. Previziuni complete dragoste, bani, sanatate, cariera


Horoscop Urania 9-15 martie. Previziuni complete dragoste, bani, sanatate, cariera

Urania a făcut public horoscopul pentru săptîmâna viitoare, 9-15 martie 2019. Ce se va întâmpla fiecărei zodii în parte, dragoste, bani, sanatate, cariera, vedeţi mai jos.


In articol:

Horoscop Urania 9-15 martie Taur

Între 9 și 10 martie dimineața, posibilă perioadă agitate, mai ales în timpul nopților; Taurii pot simți o neliniște inexplicabilă sau un stres lăuntric. Sursa lor poate fi o stare organică destabilizată de enervările de peste zi și incapacitatea de a se decupla, în timpul liber, de preocupările profesionale, de factorii solicitanți pentru organismul lor. Între 10 martie, după ora 9.10, și după-amiaza zilei de 12 martie, răstimp echilibrat, temperat în reacții ceea ce le va permite să abordeze cu măsură evenimente cotidiene solicitante, să fie mai eficienți și, totodată, mai raționali.

Citeste si: Ce surprize vei avea în 2019, în funcție de luna în care te-ai născut. Cine se îmbogățește și cine devine părinte

Efort de a nu-și (mai) pierde cumpătul și de a se ține la distanță de peroanele care le-ar putea strica cheful de viață.

Între 12 martie, după ora 17.48, și sfârșitul zilei de 14 martie, discuții pe teme bănești; unele se vor purta la locul de muncă; altele pot avea loc în varii contexte care să-i pună în fața posibilității de a câștiga niște bani ori chiar de a face o (mică) speculație financiară. Consultări pe teme financiare, nevoia de a se informa și de a se înarma cu date și repere corecte și precise în privința felului în care trebuie să acționeze în vederea unui câștig.
Între 14 martie, după ora 23.50, și 15 martie, prudență în abordarea unor teme de discuție, mai ales dacă acestea se poartă într-un cadru oficial și reținere în privința informațiilor care vin spre ei și îi obligă să ia atitudine.

Citeste si: Cele mai prefăcute 3 zodii. N-ai cum să te ferești de ele

Moment bun pentru învățare, asimilarea unor cunoștințe și fixarea unor noțiuni esențiale pentru pregătirea lor profesională. Persoanele timide ar putea să se simtă, uneori, intimidate de împrejurările dinamice și solicitante care par că "îi iau pe sus". Continuă să funcționeze plăcut sau util lor relațiile de prietenie: Taurii vor simți solidaritatea și sinceritatea unor persoane care le sunt alături sufletește, dar și prin cooperarea și demersurile concrete în beneficiul lor.

Citeste si: Horoscop APRILIE 2019. Sănătate, dragoste și belșug pentru nativii care și-au început anul cu dificultăți


Abonează-te pe

Citește și:

Nicoleta Luciu, dieta pe care o ține acum: ”La mine, merge brici”. Cât a slăbit într-un timp scurt

David Pușcaș are o nouă mamă adoptivă. Luminița Anghel nu mai vrea să audă de el, iar o altă vedetă i-a luat locul!

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Statul dă bani românilor care au conturi în bănci. Cum poți accesa sumele importante

Ghid pentru parinti: Cum alegi cele mai sanatoase alimente pentru copii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Culiţă Sterp, cadou impresionant pentru Daniela
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri