Horoscop Urania 9-15 martie. Previziuni complete dragoste, bani, sanatate, cariera


Horoscop Urania 9-15 martie. Previziuni complete dragoste, bani, sanatate, cariera

Urania a făcut public horoscopul pentru săptîmâna viitoare, 9-15 martie 2019. Ce se va întâmpla fiecărei zodii în parte, dragoste, bani, sanatate, cariera, vedeţi mai jos.


In articol:

Horoscop Urania 9-15 martie Berbec

Între 9 și 10 martie dimineața, perioadă în care nativii se vor simți plini de energie și în stare să-și asume activități solicitante, pe care în ultimul timp, poate, le-au amânat. Moment al curajului și al entuziasmului. Între 10 martie, după ora 9.10, și după-amiaza zilei de 12 martie, atitudine pragmatică, preocupări bănești; unele vor intra la capitolul activități curente (plăți, cumpărături), altele vor viza achizițiile și investițiile pe termen mediu care să le procure un beneficiu stabil.

Citeste si: Horoscop weekend 9- 10 martie. Vărsătorii formează o conexiune puternică

De altfel, cuvântul de ordine în această perioadă va fi stabilitatea financiară.

Uneori se pot ivi și clipe de îngrijorare cu privire la viitorul lor bănesc sau material, ceea ce îi va obliga pe nativi să mediteze serios și aplicat cu privire la găsirea unor soluții realiste pentru a-și spori veniturile altfel decât cele obținute din salarizare. Între 12 martie, după ora 17.48, și sfârșitul zilei de 14 martie, răstimp favorabil comunicării obișnuite între nativi și vecini sau cunoscuții ocazionali. Posibilitatea de a afla un detaliu util lor și de a se consulta cu o persoană competentă.

Citeste si: HOROSCOP Cassandra pentru toată săptămâna viitoare. Berbecii trebuie să-și facă planuri de viitor, Racii să fie atenți la buget

Context favorabil pentru cei care vor susține probe orale în cadrul unor examene, teste, audiții și vizionări sau interviuri în vederea angajării. Șansa de a face unul sau două drumuri scurte, cu scop turistic sau de agrement. Între 14 martie, după ora 23.50,

și 15 martie, preocupări domestice, nevoia de a proteja sau conserva un bun de familie, dar și clipe de enervare provocate de una sau mai multe situații neconvenabile care îi pun în dificultate ori de câte ori vor fi nevoiți să opteze între familia din care fac parte (care-i solicită) și activitatea profesională. Cei maturi conștientizează aspectele șubrede din trecut lor, care acum îi pun în situația de a retracta o promisiune, de a deconta un angajament neonorat ori de a-și revizui un plan de viață.

Citeste si: Ce pietre pretioase ti se potrivesc in functie de zodie

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Nicoleta Luciu, dieta pe care o ține acum: ”La mine, merge brici”. Cât a slăbit într-un timp scurt

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Statul dă bani românilor care au conturi în bănci. Cum poți accesa sumele importante

Ghid pentru parinti: Cum alegi cele mai sanatoase alimente pentru copii

Fetiță obligată de mama ei să facă VIDEOCHAT. Micuța are doar opt ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri