Cele mai prefăcute 3 zodii. N-ai cum să te ferești de ele


Cele mai prefăcute 3 zodii. N-ai cum să te ferești de ele

E imposibil să nu dai de oameni falşi de-a lungul vieţii, nu ai nicio şansă să scapi de asta!


In articol:

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat să crezi că ţi-ai făcut un nou prieten până când te va părăsi pentru alţi oameni sau să crezi că ai o legătură uimitoare cu cineva până când vei afla că nu a fost cel care a spus că este.

La un moment dat în viaţă, cu toţii trecem prin această dezamăgire.

Există unii oameni care sunt experţi în a-şi ascunde adevărata faţă, aşa că nu îţi vei da seama prea uşor când sunt reali şi când sunt falşi. Când în cele din urmă vei descoperi, o să doară mai tare ca niciodată. Tot ce trebuie să faci tu este să fii sincer şi să nu te cobori la nivelul acestor persoane încercând să le copiezi comportamentul.

Oamenii sunt falşi din diverse motive. Unii exagerează sau mint pentru că simt că nimeni nu îi va plăcea pentru cine sunt cu adevărat. Alţii au intenţii ascunse, cum ar fi să manipuleze sau să obţină foloase de pe urma cuiva.

Citeste si: HOROSCOP RUNE Mihai Voropchievici- MARTIE. Racii trebuie să-și rezolve toate problemele, Peștii dau cu adevărat lovitura

Citeste si: Previziuni Urania pentru perioada 2- 8 martie 2019. Uranus va intra în zodia Taurului. Lună Nouă în Pești

Care sunt cele mai false zodii?

Gemeni

Gemenilor le este foarte greu să ia decizii şi merg cu fluxul, ceea ce înseamnă că sunt adesea pierduţi în gândurile lor pentru a observa ce se întâmplă în jurul lor.

Ar putea suna dur, însă ei preferă să se ocupe de treburile lor în loc să le pese de alţii. Din această cauză, ei nu doresc ca oamenii să îi privească drept persoane superficiale, de aceea se prefac că fac un efort să relaţioneze cu ceilalţi.
Rezultatul este o mare falsitate. Dacă aceştia ar încerca să îi ajute pe cei pe care îi iubeşte şi să le permită şi lor să îi ajute când au nevoie, ei ar putea evita acest teatru ieftin.

 


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP 4 martie Camelia Pătrășcanu. Taurii iau decizii mari legate de afaceri. Balanțele au o zi a iubirii

A MURIT singur în casă! Oana Lis este devastată!

Horoscop dragoste 4-10 martie. Zodia care sufera din cauza orgoliului

Andreea Marin a fost la un pas de sinucidere. „A fost cumplit. Nu mai gândeşti corect şi simţi că vrei să pui capăt acelei suferinţe“ VIDEO

Michael Schumacher a fost văzut de vecini în Spania

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Obiceiuri sănătoase pe care poți să le adopți cu ușurință atunci când îți petreci timpul în fața ecranului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri