Previziuni Urania pentru perioada 2- 8 martie 2019. Uranus va intra în zodia Taurului. Lună Nouă în Pești


Previziuni Urania pentru perioada 2- 8 martie 2019. Uranus va intra în zodia Taurului. Lună Nouă în Pești

Previziuni Urania pentru perioada 2- 8 martie 2019. Uranus va intra în zodia Taurului. Lună Nouă în Pești. Ce se intampla cu fiecare zodie


In articol:

Previziuni Urania pentru perioada 2- 8 martie 2019 Berbec

În prima parte a zilei de 2 martie, nativii vor trebui să-și asume decizii dificile la locul de muncă. Context grevant pentru imaginea publică sau pentru simpatia de care ar dori să se bucure. Stare de iritare și revoltă care trebuie controlată mai ales în ipostazele publice.

Între 2 martie, după ora 21.07, și dimineața zilei de 5 martie, întâmplări caudate, trăite alături de unul sau mai mulți prieteni, surprize de la aceștia, deocamdată, plăcute. Între 5 martie, după ora10.11, și 7 martie seara, nevoia de a se calma și de a reflecta, în tihnă, la cele petrecute, mai ales că, din 6 martie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și până pe 27 martie le va da posibilitatea să mediteze asupra evenimentelor de dată recentă și să-și limpezească percepțiile ori atitudinea.

Citeste si: HOROSCOP RUNE Mihai Voropchievici- MARTIE. Racii trebuie să-și rezolve toate problemele, Peștii dau cu adevărat lovitura

Pe 6 martie, Uranus va intra în sectorul banilor; până în 2026, când va părăsi definitiv această casă, el va crea numeroase momente destabilizatoare; unele evenimente ar putea avea legătură cu sistemul și nivelul de salarizare, alteori, va fi vorba strict de capacitatea Berbecilor de a onora plățile necesare. Tot pe 6 martie, Luna Nouă în Pești își va pune amprenta pe universul gândurilor și pe starea lor psihică. Nota generală va fi una blândă, de calmare a spiritului și de atenuare a tensiunilor interioare, mai ales dacă, în ultime vreme, ei au fost nevoiți să ia decizii forțați de împrejurări. Între 7 martie, după ora 22.28, și 8 martie, perioadă mai dinamică, mai lucidă; nativii vor fi harnici, determinați, dar, totodată, și mai impulsivi.

Cei tineri sau cei în preajma vârstei de patruzeci și opt de ani se vor confrunta, în continuare, cu dorința de a da vieții lor un parcurs mai profitabil ori chiar să facă un salt, o schimbare socială, profesională, motivată și de maturitatea care le dă acum o altă înțelegere a vieții.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bonurile valorice de 200 de euro pentru români au fost aprobate

Theo Rose a dat cărțile pe față! Cu ce bărbat din showbiz s-ar mărita: ”Îl iubesc de mică”

Mucenici moldovenesti de post, reteta simpla, ca la bunica acasa

Cancer de colon vindecat cu o dieta simpla! VIDEO! El avea cancer in stadiul 3

Martie 2019 este luna 3 din an numerologic 3. Urmeaza si ziua 3.3.3. ATENTIE! Schimbari puternice in viata

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Maria și Andreea de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie! "Dai în mine, dar nu în familie!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri