Martie 2019 este luna 3 din an numerologic 3. Urmeaza si ziua 3.3.3. ATENTIE! Schimbari puternice in viata


Martie 2019 este luna 3 a anului 2019, un an sub vibratia numerologica 3. Numarul 3 este special in numerologie pentru ca reprezinta cine suntem ca treime – corpul, spiritul si mintea.


In articol:

El arata alinierea noastra cu sinele inalt. De aceea, ziua de 3 martie este o zi foarte potenta pentru ca poarta codul 333 ceea ce inseamna ca energia lui 3 va fi foarte inalta in perioada din preajma acestei zile. Vom fi mult mai capabili sa ne exprimam dorintele si sa ne comunicam adevarul despre noi insine.

Martie 2019 este luna 3 din an numerologic 3. Urmeaza si ziua 3.3.3.

Martie 2019 – Schimbari de energie

Martie este una dintre cele mai schimbatoare luni din an. Au loc puternice schimbari de energie. Te poti simti tras si impins in toate directiile.

Luna martie poate fi, insa, o luna plina de surprize. Fii deschis si mergi cu valul. Incearca sa nu te stresezi sis a iei lucrurile asa cum vin.

Luna este cu atat mai speciala cu cat exista si ziua de 3 martie. Vom avea, deci, ziua 3 din luna 3 intr-un an numerologic 3.

In aceste zile suntem incurajati sa spunem adevarul, sa cream echilibru intre minte, corp si suflet.

Citeste si: Zodiile cele mai descurcărețe: ele scot bani și din piatră seacă

Citeste si: HOROSCOP. Mihai Voropchievici a explicat importanta zilei de naștere. Decada în care te-ai născut

Martie 2019 este luna 3 din an numerologic 3. Urmeaza si ziua 3.3.3.

Mai mult, la 5 martie, vom avea primul Mercur retrograd din acest an, in semnul zodiacal Pesti. Acest lucru presupune o incetinire a actiunilor noastre, in ideea de a fi mai precauti si de a analiza bine inainte de a trece la lucru.

Martie 2019 este luna 3 din an numerologic 3. Urmeaza si ziua 3.3.3.

Mercur este planeta comunicarii. Aceasta tema reiese, iata, si din acest aspect. Trebuie sa te analizezi in profunzime, astfel incat sa descoperi adevarul din tine. Adevar pe care sa-l aduci la lumina, in fata tuturor. In aceasta perioada de mers inapoi al planetei Mercur, credintele oamenilor vor fi zdruncinate din temelii. Cu totii trebuie sa ne adaptam noilor energii, noilor credinte si descoperiri despre adevaratul sine.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea dragostei a născut în secret? Ce îi anunța pe fani în urmă cu câteva luni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri