Mă iubește, nu mă iubește! Comportamente care scot în evidență o iubire falsă


Cunoști o persoană grozavă și totul pare perfect la suprafață.

Cu toate acestea, ceva îți spune că acea oază de iubire nu pare adevărată, însă nu îți dai seama cu adevărat de ce. Există anumite comportamente care scot în evidență o iubire falsă. Iată care sunt acestea!

Mă iubește, nu mă iubește! Comportamente care scot în evidență o iubire falsă

1. Nu există chimie între voi

Dacă nu există atracție între voi, cum poate exista o reacție chimică în creier? Acest lucru este valabil mai ales atunci când ești într-o relație. Dacă nu există chimie, o relație poate fi plictisitoare și chiar inutilă. Avem doi ani de chimie în mod natural pentru a începe o relație între sufletele pereche, iar după aceea este vorba despre efort. Cu toate acestea, mulți oameni merg pe pilot automat în relații, deoarece se gândesc că sunt deja cu partenerul și nu trebuie să mai depună niciun efort.

Citeste si: Sex oral: motive pentru care e util în cuplu. Ar trebui sa te puna pe ganduri

Citeste si: Rona Hartner si-a sunat notarul sa isi faca testamentul. Declaratii de pe patul de spital. Care e starea artistei

Mă iubește, nu mă iubește! Comportamente care scot în evidență o iubire falsă

2. Nu îți face complimente niciodată

Oamenii sunt înfometați după iubire și apreciere în societatea în care trăim. Vrem ca oamenii la care ținem să se simtă bine. Cel mai ușor mod prin care poți face asta este reprezentat de complimente. Este doar un memento că sunt importanți pentru viețile noastre. Dacă acest lucru se întâmplă foarte rar către deloc în relația voastră, atunci ar trebui să te întrebi de ce.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 3-9 martie. Unii pot trăda în amor sau pot fi trădați, iar alţii vor avea NOROC DIVIN pe toate planurile - previziuni pentru Kfetele.ro

Citeste si: Marina Voica spune de ce nu a vrut sa aiba copii: "As fi suferit mult"

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

5 idei de cadouri pentru el la aniversarea unui an de relatie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri