Sex oral: motive pentru care e util în cuplu. Ar trebui sa te puna pe ganduri


Sex oral: motive pentru care e util în cuplu. Ar trebui sa te puna pe ganduri

Este scârbos sau sexy? Pervers sau satisfăcător? Imoral sau înălţător? E clar că sexul oral naşte păreri împărţite.


In articol:

Nu contează, însă, dacă eşti pro sau contra. Sexul oral îţi aduce beneficii de necontestat. Partenerii de cuplu care practică sexul oral îşi fac relaţia mai frumoasă.
Este scârbos sau sexy? Pervers sau satisfăcător? Imoral sau înălţător? E clar că sexul oral naşte păreri împărţite. Nu contează, însă, dacă eşti pro sau contra. Sexul oral îţi aduce beneficii de necontestat. Partenerii de cuplu care practică sexul oral îşi fac relaţia mai frumoasă. Ştim că bărbaţii sunt înnebuniţi după sex oral, dar şi femeile ar trebui să îl practice cu plăcere. Indiferent că îl oferi sau că îl primeşti, sexul oral îţi aduce avantaje în plan sexual şi sentimental.

Sex oral: motive pentru care e util în cuplu

1. Sexul oral te aduce la orgasm

Mai mult de 90% dintre bărbaţi au orgasm DE FIECARE DATĂ când fac sex, indiferent că e sex normal sau oral. La noi lucrurile se complică. Dacă eşti anti sex oral şi faci doar sex normal, sunt mici şansele să faci parte din cele 25% din femei care au orgasm prin penetrare, fără stimulare clitoridiană. Dacă nu ai norocul acesta, atunci e cazul să afli că 70% dintre femei au orgasm când li se face sex oral!

Citeste si: Reginele porno, nimfomanele din elita societăţii. Ce ascunde istoria

Citeste si: Povestea impresionantă de dragoste a doi bătrânei și secretul relației de cuplu longevive!

Sexologii consideră că tocmai clitorisul este sursa tuturor orgasmelor experimentate de femei. Nu numai că sexul oral este o manieră eficientă prin care iubitul te poate aduce la orgasm, dar dacă îl practici, nu până la climax, creşti cu peste 50% şansele să ai orgasm, mai apoi, prin sex normal.

După o joacă orală, sexul poate fi mult mai intens şi te poate aduce la orgasm. De ce? Pentru că, atunci când eşti excitată, punctul tău G iese la iveală, iar penetrarea vaginală nu face altceva decât să-l stimuleze.

Alte avantaje pentru relaţia ta: iubitul tău va fi mult mai încrezător în abilităţile sale, dacă vede că te poate aduce la orgasm. Mulţi reprezentanţi ai sexului opus adună frustrări când nu-şi pot aduce iubita la extaz. Unii dintre ei refuză să mai aibă orgasm, pentru că vor ca sexul să însemne plăcere reciprocă. Alţii, mai puţin corecţi, recurg la sex cu alte femei, poate mai orgasmice, sau, chiar, la ruperea relaţiei, ca să-şi repare ego-urile rănite.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Rona Hartner si-a sunat notarul sa isi faca testamentul. Declaratii de pe patul de spital. Care e starea artistei

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Moșii de iarnă 2019. Ce nu ai voie să faci în seara din Sâmbăta Morţilor

Ce se întâmplă în organismul tău atunci când te abţii să urinezi

O femeie vrea să-şi facă o geantă din propria piele


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri