Michael Schumacher a fost văzut de vecini în Spania


Michael Schumacher a fost văzut recent pentru prima oară din decembrie 2013 încoace, când a suferit un grav accident de schi, care l-a forțat să se retragă complet din viața publică.

Publicația belgiană SudInfo scrie că vecinii fostului pilot de Formula 1 l-au văzut pe acesta în Mallorca, unde deține o vilă.

Deși presa internațională a scris în ultimii ani că Michael Schumacher este tratat permanent în locuința sa din Geneva, sursele publicației belgiene SudInfo susțin că acesta a fost văzut recent în Mallorca, unde familia campionului a achiziționat anul trecut o vilă de 30 de milioane de Euro.

Citeste si: Meghan Markle, vizită secretă acasă la mama ei! Mai are puțin și naște, dar a călătorit mii de km ca sa o vada

Citeste si: Andreea Marin a fost la un pas de sinucidere. „A fost cumplit. Nu mai gândeşti corect şi simţi că vrei să pui capăt acelei suferinţe“ VIDEO

Schumi ar fi aterizat pe insula spaniolă cu un elicopter la finalul lui 2018, iar pe 3 ianuarie 2019 ar fi sărbătorit alături de familie împlinirea vârstei de 50 de ani. Conform revistei germane Bunte, petrecerea a avut loc tot în Mallorca, în Vila Yasmin, unde se pare că legenda F1 a fost văzută din nou zilele trecute.

sursa: auto-bild.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Primul caz de coronavirus în România! Cine este persoana infectată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri