Ce ai fost într-o viață anterioară îți va spune data de naștere. Impresionant


Data naşterii poate dezvălui cine ai fost într-o viaţă anterioară.


In articol:

Ce ai fost într-o viață anterioară îți va spune data de naștere

Ezoteriştii susţin că anumite zile au o încărcatură spirituală uriaşă. Cu alte cuvinte, data naşterii dezvăluie cu ce zestre spirituală şi cu ce îndatoriri am venit pe această lume.

14 – 28 iulie, 23- 27 septembrie, 3 – 17 octombrie: ati fost un mare maestru spiritual (intelept). Ati captivat oamenii cu farmecul si inteligenta voastra si ati avut o mare influenta asupra tuturor. Ati fost mereu de partea celor slabi, un adevarat lider si invatator de oameni.

22 – 31 ianuarie, 8-22 septembrie: ati fost un artist. Ati fost o persoana cu o fantezie foarte mare, posedand talentul de a distra oamenii. Ati fost mereu in centrul atentiei si ati avut o multime de admiratori.

29 iulie – 11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie: ati fost un aparator al justitiei. Puterea voastra a fost tactul si un comportament cu sange rece. In plus, ati fost un bun vorbitor si scriitor.

Citeste si: Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic pentru fiecare zodie

Citeste si: HOROSCOP. Mihai Voropchievici spune cine a fost sufletul tau pereche intr-o viata anterioara

Ce ai fost într-o viață anterioară îți va spune data de naștere

8 – 21 ianuarie, 1 – 11 februarie: ati fost un haiduc. V-ati nascut intr-o familie saraca si v-ati dat seama ca lumea este impartita intre bogati si saraci. Motto-ul vostru din trecut a fost: “Ia de la bogati si da la saraci.”

1 – 10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie: ati fost un conducator. Personalitate mandra si ambitioasa, ati avut o mare inteligenta in trecut. Ati reusit sa va ridicati pana la tronul regal, devenind conducator. Ati condus cu rigoare si disciplina, consemneaza horoscoponline.net.

12 – 29 februarie, 20 – 31 august: ati fost favoritul regilor si conducatorilor. Ati obtinut totul fara violenta. Tot ceea ce ati obtinut, a fost cu tact si delicatete, si ati reusit sa captati atentia multora.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Raed Arafat: "Dacă nu ne vaccinăm împotriva gripei sezoniere, vom avea două boli care amândouă ucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri