Horia Brenciu, în doliu! Socrul lui a murit în acestă dimineață


Este doliu în familia lui Horia Brenciu. Socrul lui a murit în această dimineață.

În această dimineață, socrul lui Horia Brenciu a trecut în neființă. Socrul lui, Dan Dumitrescu, a fost regizor și operator de televiziune. Anul acesta, la jumătatea lunii ianuarie, el împlinise vârsta de 76 de ani.

Marilena Rotaru a postat pe rețelele de socializare un mesaj copleșitor.

”Dan Dumitrescu a plecat să filmeze și să regizeze printre îngeri.

Citeste si: Metoda prin care negustorii de brânzeturi îşi înşală cumpărătorii. Cum să recunoşti dacă telemeaua de capră este falsificată

Citeste si: O femeie a făcut accident în 1991. În acel moment, și-a apărat fiul, acoperindu-l cu trupul. A stat 27 de ani în comă, iar acum s-a trezit miraculos. Care a fost primul lucru pe care l-a spus

Citeste si: Prăjitura "Noaptea de Paște"! Un desert special de sărbătoare

Un profesionist care a clădit alături de alți colegi Televiziunea Română de acum 50 de ani.

Am lucrat cu el mai bine de 40 de ani. Toate spectacolele de la Sala Radio și de la Ateneu( din 1987- Centenarul Cella Delavrancea- până în 2010- 65 de ani de la manifestația anticomunistă de ziua onomastică a Regelui Mihai- 8 noiembrie 1945) multe din episoadele Memoriei Exilului Românesc. Am fost împreună și la Versoix, la Regele Mihai, la George Antoniade în Spania, la Dan Bădic, la Lausanne... Făceam o echipă specială pentru că modul în care colaboram se plasa într-un orizont mult diferit de cel formal, presupus și impus de ce se cheamă azi ”fișa postului”. Pentru amândoi aerul se compunea din oxigen, azot și televiziune.

Iubeam meseria și încercam, pe cele mai interzise sensuri, să lăsăm ceva în urma noastră. Dan se dedica necondiționat valorilor, momentelor și evenimentelor de mari emoții.

Pe această scară a valorilor ne-am întâlnit, profesional și uman, și tot ce am făcut împreună poartă marca absolut specială a profesionalismului, dăruirii și solidarității lui. Am învățat mult de la el. Și din lupta în care fiecare își susținea ideile. Dueluri care nu ne-au rupt niciodată, ci ne-au dat forța să clădim, cu mijloacele televiziunii, ale spectacolului și ale puterilor noastre sufletești, o arhivă a valorilor românești. Nu pot uita bucuria de pe chipul lui, la brațul doamnei Cella Delavrancea la 101 ani, din decembrie 1988!

Mulțumesc Dan! Pentru tot ce-am meșterit împreună! Pentru dăruirea și sacrificiul tău! Dincolo de semnătura de pe generic, în fiecare fotogramă, bate inima ta! Adio drag prieten și coleg! Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa! Condoleanțe Sanda, Alice, Horia și copiii!”, este mesajul scris pe rețelele de socializare.

 


Abonează-te pe

Citește și:

INCREDIBIL! Recunoaște deschis că face AMOR doar cu bărbați însurați! Motivul? ”Știu că la...”

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

Cea mai BUNĂ REȚETĂ DE COZONAC pentru Paște: Cu asta mergi la sigur!

O femeie a făcut accident în 1991. În acel moment, și-a apărat fiul, acoperindu-l cu trupul. A stat 27 de ani în comă, iar acum s-a trezit miraculos. Care a fost primul lucru pe...

Horoscop zilnic, vineri 25 iunie 2021. Află ce zodie face planuri de vacanță!


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce fel de ulei e-palosanto să folosim pentru relaxare și somn ?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri