Gina Bradea a pregătit scovergi! Află și tu cum le poți reda gustul copilăriei, pas cu pas: "Atât de frumos a crescut aluatul!"

Gina Bradea a pregătit scovergi! Află și tu cum le poți reda gustul copilăriei, pas cu pas:
Gina Bradea a pregătit scovergi! Află și tu cum le poți reda gustul copilăriei, pas cu pas: "Atât de frumos a crescut aluatul!"

Bloggerul pregătește rețete care arată extraordinar de bine, iar recent a dorit să readucă gustul din casa bunicii și a pregătit scovergi.

Gina Bradea împărtășește nenumărate rețete cu publicul larg, chiar și în mediul online. De această dată, recent, pe contul său de TikTok, a postat o rețetă delicioasă și tradițională, de scovergi, cunoscute pentru multe persoane și ca langoși sau turte prăjite. Celebrul bucătar a explicat tot modul de preparare, pas cu pas, având nevoie de doar câteva ingrediente, pentru ca rețeta tradițională care îți aduce aminte de gustul copilăriei 100%, să revină în casa ta și să te impresioneze atât pe tine, cât și pe cei dragi.

Alege să prepari și tu această rețetă tradițională, oricând îți este poftă, rezultatul întrecând orice așteptare pe care o ai cu privire la ea. De asemenea, în funcție de preferințe, în compoziție se mai poate adăuga și brânză sau se pot servi cu dulceață de fructe, chiar gem sau brânză rasă.

Scovergi, pregătite de Gina Bradea

Citește și: Secretul Ginei Bradea pentru saramura de slănină! Cum o prepară și ce o face atât de deosebită? "Atât de fragedă este, pur și simplu se taie foarte ușor, șoriciul este foarte moale!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cum pregătește Gina Bradea cornulețele cu gem de prune? Bloggerul culinar împărtășește rețeta celui mai iubit desert de iarnă. „Adaug nucă măcinată să fie mai gros.”

Ingrediente

  • 500 g de făină pentru pâine
  • 7 g de drojdie uscată sau 25 g de drojdie proaspătă
  • sare
  • 350 ml de apă
  • 20 ml de ulei
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare

  1. “500 de grame de făină (n.r. punem într-un bol) pentru pâine, nu ne trebuie altfel de făină, 7 grame de drojdie uscată sau 25 de grame de drojdie proaspătă, o amestecăm în făină, puțină sare, 350 de mililitri de apă călduță. Frământăm aluatul.
  2. După ce s-a încorporat toată făina, adăugăm 20 de mililitri de ulei și continuăm frământarea.
  3. Acoperim aluatul cu folie de plastic și îl lăsăm la dospit până când își dublează volumul.
  4. Atât de frumos a crescut aluatul (n.r. îl împărțim în bucăți de dimensiuni egale). Fiecare bucată o transformăm într-o bilă. Luăm o bucată de aluat, o întindem. Se întinde în mână și o punem la prăjit. O întoarcem pe partea cealaltă când s-a rumenit.”,
    a explicat bloggerul, pas cu pas, în filmulețul postat pe pagina sa de TikTok.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Gina Bradea a pregătit mucenici moldovenești! Care sunt trucurile pe care aceasta le-a folosit? "În felul acesta nu se va forma crusta deasupra!"

Camelia Mitoșeru, mesaj pentru femeile care NU gătesc de Paște! Așa ceva...

Mihai Bobonete, în doliu! A murit chiar în noaptea de Înviere: „Ne-a părăsit acum câteva momente”

„Am crezut că mă voi sufoca” Ana Baniciu, declarații tulburătoare despre pierderea mamei

Chef Alexandru Sautner dezvăluie un truc pentru ouăle de Paște. Cum ne dăm seama că sunt fierte și potrivite pentru vopsit. „Le învârți.”

Doi concurenți au fost DESCALIFICAȚI din Casa Iubirii, după ce au încălcat regulamentul. Primele declarații ale Andreei Mantea

Dragoș Cristescu a murit în Vinerea Mare! Celebru artist român s-a stins fulgerător


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies