Detalii importante în ancheta morții lui Răzvan Ciobanu! Asta schimbă tot: "Avea cu el o pipetă"


Sorin Oprea, amicul lui Răzvan Ciobanu, a povestit într-o emisiune de televiziune câteva momente șocante din viața creatorului de modă.


In articol:

Sorin Oprea, amicul lui Răzvan Ciobanu, a povestit într-o emisiune de televiziune câteva momente șocante din viața creatorului de modă.

Citeste si: Anamaria Prodan, ținută incendiară la un eveniment monden! Vedeta a arătat aproape tot

Citeste si: Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit după 12 ani de mariaj

Citeste si: Ce veste a primit Răzvan Ciobanu cu patru zile înainte de accidentul mortal. Asta răstoarnă tot ceea ce se ştia până acum

Detalii importante în ancheta morții lui Răzvan Ciobanu. Apropiații au povestit momente șocante din viața creatorului de modă

„Adormea, eu am văzut cu ochii mei, de multe ori. Stătea de vorbă cu mine, scăpa telefonul din mână și adormea. Eu cred că dormit cu mâna pe volan și a tot mers. El la masă sforăia. Era treaz, vorbea și apoi sforăia. Avea tot timpul după el o pipetă. Am văzut că avea un recipient pe care îl ținea mereu după el, dar nu l-am întrebat. De exemplu, la atelier la el avea o perdea, o draperie pe care o trăgea, intra acolo, iar după 10 minute cădea lângă tine”, a declarat Sorin Oprea.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri