Cum sa iti surprinzi angajatii cu o tabla magnetica pentru sala de sedinte

Cum sa iti surprinzi angajatii cu o tabla magnetica pentru sala de sedinte
Cum sa iti surprinzi angajatii cu o tabla magnetica pentru sala de sedinte

O tabla magnetica este poate cea mai frumoasa surpriza pe care angajatorul o poate face angajatilor.

Chiar si intr-o companie mica sau mijlocie, tabla magnetica se va dovedi de un real folos pentru ca ajuta angajatii sa isi organizeze mai bine munca, sa isi traseze sarcinile pe ziua respectiva, sa se incadreze intr-un anumit timp sau buget, sa fie bine instruiti in privinta activitatilor pe care trebuie sa le intreprinda in timpul zilei.

Tabla magnetica  este un cadou neasteptat atat pentru cei care participa la sedinte si conferinte si doresc sa isi expuna mai bine ideile, astfel incat sa capteze atentia auditoriului, cat si pentru cei care lucreaza in office si au

nevoie de sarcini clare trasate pentru ziua respectiva.

Principalele avantaje ale unei table magnetice la birou pentru angajati

Utilizarea tablei magnetice este un lucru obisnuit si necesar in cadrul companiilor mici, mijlocii si mari. Aceasta este o modalitate foarte interactiva si atractiva prin care se expun si se promoveaza informatii, prin care se poate comunica cu angajatii, prin care angajatii pot comunica intre ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Comparativ cu flip-chart-urile si cu post-it-urile, tablele magnetice au mai multe avantaje si reprezinta instrumente de comunicare ideale.

De obicei, atunci cand pe tabla magnetica se schimba informatiile, imediat este atrasa atentia angajatilor care nu le pot ignora. Cu alte cuvinte, informatiile importante care s-ar fi pierdut in e-mail-uri sunt transmise in mod usor pe tabla magnetica.

De asemenea, un astfel de dispozitiv va starni interes si va avea efecte pozitive asupra performantei angajatilor la birou. Angajatii vor afla termene importante, conditii impuse de clienti, parerile acestora si sarcinile pentru ziua in curs.

Tablele magnetice pot raspandi cu usurinta mesajul la birou, mai ales daca se folosesc markere in diferite culori pentru sarcini si intalniri urgente sau proiecte de ultim moment.

Tabla magnetica este o modalitate excelenta de a face angajatii constienti de sarcinile lor si de a le reaminti mereu ca trebuie sa termine o lucrare. Fiind de impact si foarte utile, dispozitivele nu costa mult, sunt usor de intretinut si de utilizat.

Studiile au dovedit de-a lungul timpului ca tablele magnetice motiveaza angajatii. Managerii sau sefii pot include si fotografii magnetice pe panourile de informare. De asemenea, acestia ii pot stimula pe angajati postand rapoartele de progres si realizarile acestora pe tabla magnetica.

Nu in ultimul rand, tablele magnetice sunt interactive, sunt ideale pentru a publica diferite activitati sociale sau evenimente legate de lucru, precum intalniri si conferinte, dar si evenimente care au loc dupa program.

Prin intermediul tablelor magnetice, angajatii nu numai ca sunt incurajati sa munceasca la capacitate maxima, sunt ajutati sa nu isi uite sarcinile zilnice, dar sunt si incurajati sa interactioneze cu ceilalti angajati si sa isi consolideze relatia cu colegii.

Cu alte cuvinte, acestea reprezinta investitii de luat in calcul pentru urmatorul plan de achizitii al companiei.Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Antoni despre despărțirea de Rebecca? Tânăra nu poate trece peste orgoliu și cuvintele lui! „Eu m-am despărțit aici în casă și nu mi-am întors hotărârea nicio secundă.”

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies