Cum sa iti surprinzi angajatii cu o tabla magnetica pentru sala de sedinte


O tabla magnetica este poate cea mai frumoasa surpriza pe care angajatorul o poate face angajatilor.

Chiar si intr-o companie mica sau mijlocie, tabla magnetica se va dovedi de un real folos pentru ca ajuta angajatii sa isi organizeze mai bine munca, sa isi traseze sarcinile pe ziua respectiva, sa se incadreze intr-un anumit timp sau buget, sa fie bine instruiti in privinta activitatilor pe care trebuie sa le intreprinda in timpul zilei.

Tabla magnetica este un cadou neasteptat atat pentru cei care participa la sedinte si conferinte si doresc sa isi expuna mai bine ideile, astfel incat sa capteze atentia auditoriului, cat si pentru cei care lucreaza in office si au nevoie de sarcini clare trasate pentru ziua respectiva.

Principalele avantaje ale unei table magnetice la birou pentru angajati

Utilizarea tablei magnetice este un lucru obisnuit si necesar in cadrul companiilor mici, mijlocii si mari. Aceasta este o modalitate foarte interactiva si atractiva prin care se expun si se promoveaza informatii, prin care se poate comunica cu angajatii, prin care angajatii pot comunica intre ei.

Comparativ cu flip-chart-urile si cu post-it-urile, tablele magnetice au mai multe avantaje si reprezinta instrumente de comunicare ideale.

De obicei, atunci cand pe tabla magnetica se schimba informatiile, imediat este atrasa atentia angajatilor care nu le pot ignora. Cu alte cuvinte, informatiile importante care s-ar fi pierdut in e-mail-uri sunt transmise in mod usor pe tabla magnetica.

De asemenea, un astfel de dispozitiv va starni interes si va avea efecte pozitive asupra performantei angajatilor la birou. Angajatii vor afla termene importante, conditii impuse de clienti, parerile acestora si sarcinile pentru ziua in curs.

Tablele magnetice pot raspandi cu usurinta mesajul la birou, mai ales daca se folosesc markere in diferite culori pentru sarcini si intalniri urgente sau proiecte de ultim moment. Tabla magnetica este o modalitate excelenta de a face angajatii constienti de sarcinile lor si de a le reaminti mereu ca trebuie sa termine o lucrare. Fiind de impact si foarte utile, dispozitivele nu costa mult, sunt usor de intretinut si de utilizat.

Studiile au dovedit de-a lungul timpului ca tablele magnetice motiveaza angajatii. Managerii sau sefii pot include si fotografii magnetice pe panourile de informare. De asemenea, acestia ii pot stimula pe angajati postand rapoartele de progres si realizarile acestora pe tabla magnetica.

Nu in ultimul rand, tablele magnetice sunt interactive, sunt ideale pentru a publica diferite activitati sociale sau evenimente legate de lucru, precum intalniri si conferinte, dar si evenimente care au loc dupa program.

Prin intermediul tablelor magnetice, angajatii nu numai ca sunt incurajati sa munceasca la capacitate maxima, sunt ajutati sa nu isi uite sarcinile zilnice, dar sunt si incurajati sa interactioneze cu ceilalti angajati si sa isi consolideze relatia cu colegii. Cu alte cuvinte, acestea reprezinta investitii de luat in calcul pentru urmatorul plan de achizitii al companiei.


Citește și:

Epidemiologul Emilian Popovici vine cu anunțul: "Că vor fi 7,000, că vor 8,000..."

Sfatul zilei de astăzi, marți 27 octombrie 2020. Taurii trebuie să aibă răbdare

Carismaticul Mehmet Ozan Dolunay, Cenk, din serialul “Nemilosul Istanbul”, schimbare radicala de look; Fanii au reactionat

Ruby a făcut pasul cel mare? Se pare că vedeta a spus "DA"

Alex Zănoagă a făcut pace cu Jador! Nu mai sunt certați!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri