Cum arată nemachiată și aproape goală Ramona Gabor! Imagini fierbinți


Ramona Gabor este, cu siguranță, unul dintre cele mai bine cotate manechine provenite din România și care activează în Dubai sau Los Angeles.


In articol:

De altfel, cum are o imagine strictă de bombă sexy de întreținut, Ramona Gabor apare arareori fără picătură de machiaj, iar conturile ei de socializare sunt întreținute cu mare grijă.

Citeste si: Dramă incredibilă pentru Monica Gabor! Tatăl vedetei ar fi fost rupt cu bătaia dupa ce a fost prins la furat de porumb într-un sat de lângă Bacău! EXCLUSIV

Citeste si: Ramona Gabor, detalii despre viata in Dubai

Citeste si: Ramona Gabor, detalii despre viata in Dubai: "Acum sunt mai selectiva, inainte acceptam orice"

Cu toate acestea, în ultima vreme, simțindu-se din ce în ce mai încrezătoare în felul în care arată, Ramona Gabor a decis săarate o față mai puțin cunoscută a ei.

Mai exact, una fără ”îmbunătățirile” pe care le aduce, de cele mai multe ori, machiajul. Și, fără să fie deloc complexată, Ramona Gabor a pozat, la plajă, fără picătură de machiaj. Iar ceea ce a observat toată lumea la imaginile pe care Ramona Gabor este că tenmul ei are o prospețime de invidiat. Iar pe lângă ten, toată lumea a putut observa că Ramona Gabor are un corp pentru care ar face crimă orice fotomodel, fără picătură de celulită și un bust de invidiat.

Ramona Gabor e îndrăgostită

“Nu sunt măritată și nici însărcinată”, a explicat ea, la început. Apoi, pentru a satisface toate curiozitățile fanilor ei, sora mai mică a Monicăi Gabor a recunoscut că își dorește să se mărite. “Da, îmi doresc o familie, ador copiii și da, sunt într-o relație”, a spus Ramona Gabor.

Evident, sora mai mică a Monicăi nu a vrut să dea mai multe detalii despre bărbatul pe care îl dorește, dar reporterii au aflat câte ceva despre acesta. Astfel, spun sursele noastre, el este unul dintre motivele pentru care Ramona Gabor merge regulat în Statele Unite, bărbatul pe care îl iubește este plin de bani și îi face toate poftele, dar, momentan, nu vrea să se afișeze cu frumoasă băcăuanca din cauza că este  persoană extrem de distreta și, astfel, ar atrage atenția asupra lui, mai ales că șatena este, oarecum, cumnata unui bărbat aflat în atenția ziarelor de peste Ocean, Mr. Pink.

Mai mult, relația dintre Ramona Gabor și misteriosul om de afaceri american dureaza de aproape patru ani și, ne-au mai precizat sursele noastre, a fost dragoste la prima vedere.


Abonează-te pe

Citește și:

NOU: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografia concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

24 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie se confruntă cu probleme la locul de muncă!

CITEȘTE: Cum să ai un glow up. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi


DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 23 octombrie 2021. Cum au arătat ţinutele din gală şi cine a luat nota minus… 1

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri