Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Cornel Galeş în urmă cu câteva momente? "Plânge, nu se mai poate concentra. Nici nu se mai aranjează"


Fosta iubită a lui Cornel Galeş, distrusă de durere! O apropiată a povestit prin ce trece femeia!


In articol:

Moartea fulgerătoare a lui Cornel Galeş, chiar în pragul Sărbătorilor, a întristat foarte mulţi români. Bărbatul era simpatizat de sute de mii fani ai Ilenei Ciuculete, iar viaţa lui a fost atent urmărită de publicul de pe plaiurile mioritice.

Chiar dacă a suferit enorm după îndrăgita artistă, se ştia că bărbatul şi-a refăcut viaţa sentimentală alături de şefa lui, Viviana, o femeie extrem de discretă, care a vorbit doar de câteva ori despre legătura cu Galeş. S-a aflat însă, în urmă cu câteva zile, că protagoniştii noştri erau despărţiţi de ceva timp, dar erau prieteni buni şi se sunau destul de des.

Citeste si: Iubita lui Cornel Galeș a confirmat accidentul: "Dumnezeu să-l odihnească"

Fosta iubită a lui Cornel Galeş, distrusă de durere! "Plânge, nu se mai poate concentra"

Ei bine, în ciuda faptului că nu mai era iubita regretatului impresar, Viviana avea sentimente puternice pentru acesta, iar el, la rândul lui, ţinea foarte mult la femeia de afaceri. Apropiaţii lui susţin chiar că Galeş a fost pe marginea depresiei după despărţire.

Surse din anturajul Vivianei povestesc că femeia este devastată de durere de câteva zile. Plânge încontinuu, are faţa umflată şi refuză să vorbească la timpul trecut despre omul pe care l-a iubit.

" Viviana era extrem de ataşată de Cornel, chiar dacă nu mai erau împreună.

Aveau o relaţie civilizată şi mai vorbeau la telefon. De când a aflat că a murit Cornel, Vivi e distrusă. Plânge, nu se mai poate concentra. Nici nu se mai machiază...Tot ce-şi doreşte acum este ca fostul ei iubit să aibă parte de o înmormântare decentă şi să se odihnească în pace", a declarat o apropiată a Vivianei.

Reacţia şocantă a Vivianei când a aflat că fostul ei iubit a decedat

Citeste si: De ce nu o striga NICIODATA Cornel Gales pe Ileana Ciuculete pe nume!

Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania ”, a spus Viviana când a fost contactată de jurnalişti.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce a postat Cornel Galeș pe Facebook, înainte să moară! „Şi-a prevestit sfârşitul”

Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat de gol

Primele declarații ale blondei Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș: ”Am aflat, sunt disperată...” EXCLUSIV

Ce i-a spus Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș, pe patul de moarte

Nimeni n-a ştiut asta despre Ileana Ciuculete! Cornel Galeş, mărturisiri BOMBĂ: "Avea remuşcări din cauza unui avort!"


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 15 mai 2021! O zodie face schimbări majore în casă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri