Ce a postat Cornel Galeș pe Facebook, înainte să moară! „Şi-a prevestit sfârşitul”


Văduvul Ilenei Ciuculete a postat un mesaj sfâșietor.


In articol:

Cornel Galeș, fostul soț al Ileanei Ciuculete a murit duminică, 1 decembrie, într-un accident rutier provocat în Spania, țara în care acesta a locuit în ultimul an, după ce a rămas văduv în anul 2017.

Fostul soț al interpretei de muzică populară a postat un mesaj pe rețea de socializare Facebook.

Acesta a distribuit joi, la ora 23.29, piesa celor de la Talisman- Atât de singur. Postarea sa a fost umplută de comentariilor persoanelor îndurerate.

Uite ca te-a luat Ileana ta lângă ea acum! Parcă postarile astea au dat de înțeles că se va întâmpla ceva rău!”, „Ileana l-a iubit atât de mult că l-a chemat la ea! Dumnezeu sa-i odihnească în pace!”, „Dumnezeu sa-l ierte! Acum nu o sa se mai simta singur, alături de iubirea vieții lui” sau „Cu aceasta postare ți s-a făcut un semn atât de singur ,și ai plecat după iubirea vieții tale

Ileana odihna veșnică.” sunt mesajele postate de internauți/ Omul acesta... si-a prevestit sfârşitul... Suntem ca valurile mării care se potolesc atunci când ating ţărmul...Cornel a atins ultimul ţărm...Hristos să-l intâmpine la portile cerului!”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Citeste si: Iubita lui Cornel Galeș a confirmat accidentul: "Dumnezeu să-l odihnească"

Citeste si: Primele declarații ale blondei Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș: ”Am aflat, sunt disperată...” EXCLUSIV

Citeste si: Veste cutremurătoare despre văduvul Ilenei Ciuculete: Cornel Galeș a murit în accident de mașină în Spania?

Primele declarații ale blondei Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș: ”Am aflat, sunt disperată...”

Viviana, femeia despre care s-a spus că i-ar fi fost iubită lui Cornel Galeș după tragicul deces al Ilenei Ciuculete, este în aceste momente, disperată, încercând să afle dacă bărbatul a murit sau nu.

Contactată de WOWbiz.ro, Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș, a recunoscut că trece prin momente cât se poate de dificile.

”Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania”, ne-a spus, în exclusivitate, Viviana.


Abonează-te pe

Citește și:

Iubita lui Cornel Galeș a confirmat accidentul: "Dumnezeu să-l odihnească"

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Primele declarații ale blondei Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș: ”Am aflat, sunt disperată...” EXCLUSIV

Veste cutremurătoare despre văduvul Ilenei Ciuculete: Cornel Galeș a murit în accident de mașină în Spania?

Ce facea Ileana Ciuculete in urma cu fix un an, de Sfanta Marie! Cornel Gales isi aminteste totul de parca s-ar fi intamplat ieri!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEŞTE: Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022. O zodie va afla care îi sunt prietenii adevărați.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri