Ce facea Ileana Ciuculete in urma cu fix un an, de Sfanta Marie! Cornel Gales isi aminteste totul de parca s-ar fi intamplat ieri!


La cinci luni de la moartea cantaretei de muzica populara, Ileana Ciuculete, vaduvul ei este rascolit de amintiri. Totul a fost declansat de apropierea sarbatorii de Sfanta Marie!

Cine si-ar fi imaginat anul trecut, pe 15 august, cand intr-o localitatea din mediu rural, Ileana Ciuculete urca pe scena si sustinea un spectacol de zile mari de Sfanta Marie Mare, ca peste 8 luni, artista va fi depistata cu o boala cronica si va sfarsi pe un pat de spital. Nimeni, nici in cele mai negre visuri nu s-ar fi putut gandit la asa ceva.

In cazul lui Cornel Gales situatia si toate cele intamplate sunt cu atat mai greu de acceptat, vaduvul amintindu-si aproape la fiecare sarbatoare mare de peste an, ce facea cu 12 luni inainte, alaturi de sotia sa.

 

 

“Anul trecut de Sfanta Marie, am mers impreuna la un concert. Zanica a sustinut un spectacol intr-o localitate si a cantat. Dupa aceea, tin minte ca am plecat spre nasii nostri, spre familia Belu, cu care urma sa petrecem seara si ziua urmatoare si sa punem la punct detaliile unui eveniment de familie. Am mers la nasi, pregateam nunta de argint”, a declarat Cornel Gales in exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Tulburat de amintiri, sotul Ilenei Ciuculete ne-a marturisit ce planuri isi facea alaturi de sotia lui.

Citeste continuarea pe Wowbiz.ro.

 

                                                  Citeste continuarea in pagina urmatoare 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Vica Blochina plânge! Este disperată, pierdut pe cineva drag! „Vă rog să mă ajutați!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri